Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 26 of 61

Balteam, no dokładnie. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Naprawdę mi przykro, że ten laptop się zepsuł. :(

Nie mogęsię zalogować na konto do aliexpress, bo jakieś cuda uda na kiju wyskakują, ze podejrzana aktywność, blablabla, slide to werify, jak ja nawet nie mam jak to zrobić, a idźcie mi z tym. Sklep niedostępny i tyle.

To co ja miałem powiedzieć, skoro cały tydzień miałem to samo, a do tego prawie chodzić nie mogłem. Dzisiaj to wszystko ze mnie schodzi.
-- (Paulinux):
Mam katar, boli mnie głowa i jest źle

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Cholerne kury! Chyba skończy się znowu na wampirzeniu przy pomocy szczykawy. :P kolejny zzombiały dzień
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Zimno jest!

zuzler, kocyk.rar :)

#508 2 likes

Ale spacer extended version odpada.

#509 1 like

W zasadzie nawet spacer.exe średnio chce mi się w tych warunkach rozważać.

Ja próbowałam spaceru.exe i nie polecam dzisiejszego dnia. Zmarzłam i szybciutko wróciłam do domciu.
-- (Zuzler):
W zasadzie nawet spacer.exe średnio chce mi się w tych warunkach rozważać.

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Dla tego mówię. Kocyk i do łóżka :)

Eeetam, szkoda życia na spanie.
-- (cinkciarzpl):
Dla tego mówię. Kocyk i do łóżka :)

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

@cinkciarzpl Mam to samo :/ Znów się rozstroiłem i wstaję późno, wolne a prawiecałe dni zmarnowane i nie mogę nawet pogadać z niektórymi ludźmi.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#514 Edited

Nic mi się dzisiaj nie chce. Dodatkowo ma wrócić zima. Już mam jej dość.

A kto mówi o spaniu? Można np. czytać ;)

Kuźwa. Łeb mnie cosik boli. Babcia kaszle jak oszalała. Oby to się nie skończyło jakąś zbiorową koroną.

Gardło mnie boli.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Sos mi chyba skisł. :(

Biedny sos XD
Give me a sign.

Deszcz pada