No, ale nawet jeśli będę super mocno wierzyć w Polskę, to ta moja super mocna wiara nie sprawi, że krajowa reprezentacja w piłce nożnej poprawi swoje wyniki. Niezależnie od tego, jak dobrzy są poszczególni zawodnicy, razem tworzą mało zgraną dróżynę
Jaki model? -- (tomecki): Od jakiegoś czasu mamy odkurzacz automatyczny i to na prawdę ma sens, więc jak ktoś tego nie lubi, możemy polecić. Generalnie nasz Electrolux przeszedł na emeryturę i wyjeżdża w wyjątkowych wypadkach.
No nie, ja rozumiem, żenikt nie ogląda katolskich mszy na TVP 1, niemniej jednak nie podbijajcie sobi oglądalności wciskając mi kit, że jest 1 z 10. Straciłem cenne minuty życia i uszy mi prawie zwiędły.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
A ja dalej mam jakieś problemy z nosem. Nadal wszystkie sosy i inne mocniejsze wonie ranią mój nos, i śmierdzą! Dziwne to jest przynajmniej, ale w sumie nic nowego bo zawsze pod koniec tak było :D
Kury już mnie nie kochają chyba. A tak pięknie było. Znaczy się sen przychodził o 22, 23. traz znowu 2 w nocy i się pogarsza.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Achh, znam ten stan. Trzeba się zkatować kilka dni a potem spać zaużmy o 17, potem o 18, i z każdym dniem o pół lub godzine później, aż do 22 naprzykład.
Senter San
This site uses cookies to enhance your experience.