Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez denis333 1204 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 25 z 61

#481 3 polubienia

No, ale nawet jeśli będę super mocno wierzyć w Polskę, to ta moja super mocna wiara nie sprawi, że krajowa reprezentacja w piłce nożnej poprawi swoje wyniki. Niezależnie od tego, jak dobrzy są poszczególni zawodnicy, razem tworzą mało zgraną dróżynę
🇺🇦 🇵🇱

Jaki model?
-- (tomecki):
Od jakiegoś czasu mamy odkurzacz automatyczny i to na prawdę ma sens, więc jak ktoś tego nie lubi, możemy polecić. Generalnie nasz Electrolux przeszedł na emeryturę i wyjeżdża w wyjątkowych wypadkach.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

O Matko, chyba dzisiaj taki kiepski dzień ogólnie wszyscy mamy. :(
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#484 5 polubień

No nie, ja rozumiem, żenikt nie ogląda katolskich mszy na TVP 1, niemniej jednak nie podbijajcie sobi oglądalności wciskając mi kit, że jest 1 z 10. Straciłem cenne minuty życia i uszy mi prawie zwiędły.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#485 3 polubienia

Podpisujemy się pod petycją Nuna! Chcemy 1 z 10!
Senter San

#486 2 polubienia

Ja też chciałąm 1 z 10! I nie byyyłooooo. :(

#487 1 polubienie

I co świat się zawalił z tego powodu?
-- (Zuzler):
Ja też chciałąm 1 z 10! I nie byyyłooooo. :(

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Remis nawet mógłby być, gdyby Szczęsny jednak utrzymał tą piłkę.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#489 1 polubienie Edytowano

Trochę się zachwiał w posadach, bo najwyraźniej TVP już samo sobie przeczy w programie.

#490 2 polubienia

@Misiu tak, zawalił się. I bynajmniej nie ze względu na fakt, że teleturnieju nie było tylko dlatego że był w telegazecie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

F12 przestaje działać mi w mojej klawie!

A po cóż Ci ono?
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#493 1 polubienie

Np do sprawdzania godziny, speech history, itd

Mam katar, boli mnie głowa i jest źle
Happy hacking

A ja dalej mam jakieś problemy z nosem.
Nadal wszystkie sosy i inne mocniejsze wonie ranią mój nos, i śmierdzą! Dziwne to jest przynajmniej, ale w sumie nic nowego bo zawsze pod koniec tak było :D
Senter San

#496 2 polubienia

Djsenter to normalne. Ja jak już pisałem do tej pory dawnego smaku i zapachu w pełni nie odzyskałęm

No, to złączmy się w bólu
Senter San

#498 1 polubienie

Kury już mnie nie kochają chyba. A tak pięknie było. Znaczy się sen przychodził o 22, 23. traz znowu 2 w nocy i się pogarsza.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#499 1 polubienie

Za dużo śnisz o milionach i spać nie możesz :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Achh, znam ten stan.
Trzeba się zkatować kilka dni a potem spać zaużmy o 17, potem o 18, i z każdym dniem o pół lub godzine później, aż do 22 naprzykład.
Senter San