Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez denis333 1204 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 24 z 61

@Monte kup sobie klawę zewnętrzną tak jak ja mam. Proste.

nie zawsze tak jest, jeżeli się nic nie połamie to nierazmożna go po prostu włożyć, ja tak ostatnio miałem.
-- (Monte):
Słyszałam, że jak odpadnie jeden przycisk w laptopowej klawiaturze, to trzeba całą wymieniać.

--

jaki to odkurzacz?
-- (tomecki):
Od jakiegoś czasu mamy odkurzacz automatyczny i to na prawdę ma sens, więc jak ktoś tego nie lubi, możemy polecić. Generalnie nasz Electrolux przeszedł na emeryturę i wyjeżdża w wyjątkowych wypadkach.

--

#464 1 polubienie

Napewno nie jest to tylko stereotyp, tu wiele rzeczy jest za darmo, i zamiast mówić komuś dyplomatycznie, ale szczerze, że coś jest nie tak, to oni mają w dupie.
Więc napewno w jakimś stopniu.
Nie mają się poco starać, i są ogłupiani przez media, ale to wszędzie.

-- (misiek):
Uff, czyli jednak dobrze, że mój wyjazd do UK nie wypalił. Nie wiem jakie to ma przełożenie na Polskę, ale u nas też nie jest dobrze pod tym względem i ciężko znaleźć życzliwego człowieka. Czy to prawda, że Anglicy są generalnie małointeligentni i leniwi?
-- (djsenter):
Tak sobie siedzę, czytam artykuły, blogowe wpisy, eseje, i naszła mnie refleksja którą próbowałem odepchnąć od siebie.
Nie chce się siedzieć w domu, oczywiście, ale jak już się wyjdzie, to człowiek jest otoczony toksycznymi, nie życzliwymi, fałszywymi ludkami z którymi za Chiny nie można zbudować żadnej zdrowej przyjaźni czy innej relacji.
Można by było niby po prostu być przyjemnym dla siebie i nie sprawiać sobie nawzajem problemuw, ale nie!
Nawet to nie jest możliwe, bo jadem i apatią śmierdzi od nich na kilometr.
W ogóle ta Anglia jest nic nie warta.
Mam dość tego kraju, żygać mi się na niego chcę.
Pseudo tolerancyjni ludzie którzy nie nawidzą wszystkich i wszystkiego, ale nie chcą się przyznać, nie można z nimi znaleźć wspólnego języka, nici porozumienia.
Żadnego uczucia wspólnych celów, tego, że należysz do jakiejś społeczności/wspólnoty.
Tu jest pustka, na zachodzie jest pustka!
Na nic wyszsza renta, dobrze płatne stanowiska.
Na nic żarcie, używki what ever.
Wszystko tu nie ma smaku, jest generyczne i śmierdzi.
Ten kraj jest obrzydliwy, jak i cała zachodnia Europa, a ludzie się tu duszą.
Nie wyolbrzymione :(

--

--
Senter San

#465 1 polubienie

Przegraliśmy z Anglikami 2 do 1 kur...

Że tesz musieli tego pieprzonego karniaka strzelić nam w pierwszej połowie!
Ale dróga była intensywna i pięknie się biało czerwoni spisali, nie ma co!
Senter San

Ale on cały odleciał.
Give me a sign.

#468 1 polubienie

I tak zagraliśmy niezły mecz, szczególnie drugą połowę. Czego ty się hłopie spodziewałeś? I tak jest lepiej, niż myślałem.
-- (markus1234):
Przegraliśmy z Anglikami 2 do 1 kur...

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#469 1 polubienie

Roomba i, ale bez tego ustrojstwa do opróżniania pojemnika

Spodziewałem się, że Polacy utrzymają ten remis do końca meczu.

A ja wiedziałam, że przegramy.
-- (markus1234):
Spodziewałem się, że Polacy utrzymają ten remis do końca meczu.

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Nie mogłaś tego wiedzieć Agato.
Markusie, remis by był gdyby nie karniak, a wiadomo, że karniaki to jak w kasynie.
Raz się uda, raz nie.
Im się udało niestety, ale przez więkrzość meczu zajebiście wybijali polacy piłke, a ofensywy w drugiej połowie były konkretne!
Senter San

#473 3 polubienia

Jak nie, jak tak? Polska jest słaba, więc czemu miałaby wygrać?

#474 1 polubienie

Mogłam, moja intuicja kobieca mi to podpowiedziała. Zresztą kiedy ostatnio polska wygrała jakiś mecz?
-- (djsenter):
Nie mogłaś tego wiedzieć Agato.
Markusie, remis by był gdyby nie karniak, a wiadomo, że karniaki to jak w kasynie.
Raz się uda, raz nie.
Im się udało niestety, ale przez więkrzość meczu zajebiście wybijali polacy piłke, a ofensywy w drugiej połowie były konkretne!

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#475 2 polubienia

racja, z kobiecą intuicją nie warto się kłócić. :D
po co mi sygnatura?

Przez mentalność ludzi jak ty, którzy wolą w coś totalnie zwątpić.
Kit, że był remis praktycznie do końca gry, solidna defensywa i ofensywa w drógiej połowie, oczywiście :D

-- (Zuzler):
Jak nie, jak tak? Polska jest słaba, więc czemu miałaby wygrać?

--
Senter San

#477 1 polubienie

Ty, czy Ty masz ze mną jakiś problem? Bo jeśli tak, to zapraszam na priv

#478 1 polubienie

Raczej to ty się czepiasz, a ja odpowiadam.
Czy jest to coś nowego?
Czy wszyscy ci stópki całują?
XD
Przykro mi, ale ja nie szukam kłopotów, więc proszę mnie zostawić w spokoju, i żadne priv. To co się dzieje na forum, na forum zostaje.
Senter San

#479 1 polubienie

Widzę, że kolega ma gorszy dzień. To ja sobie poczekam, aż humory przejdą.

#480 1 polubienie

Nie mam pojęcia o czym mówisz, ale ok.
Powiedziałaś, że Polska jest słaba, ja powiedziałem, że uważam twoją mentalność za bardzo negatywną i głównie dlatego właśnie przegryw zawsze jest przegrywem, a ty mi tu z jakimś problemem.
Więc kto tu ma problem?
Senter San