nie zawsze tak jest, jeżeli się nic nie połamie to nierazmożna go po prostu włożyć, ja tak ostatnio miałem. -- (Monte): Słyszałam, że jak odpadnie jeden przycisk w laptopowej klawiaturze, to trzeba całą wymieniać.
jaki to odkurzacz? -- (tomecki): Od jakiegoś czasu mamy odkurzacz automatyczny i to na prawdę ma sens, więc jak ktoś tego nie lubi, możemy polecić. Generalnie nasz Electrolux przeszedł na emeryturę i wyjeżdża w wyjątkowych wypadkach.
Napewno nie jest to tylko stereotyp, tu wiele rzeczy jest za darmo, i zamiast mówić komuś dyplomatycznie, ale szczerze, że coś jest nie tak, to oni mają w dupie. Więc napewno w jakimś stopniu. Nie mają się poco starać, i są ogłupiani przez media, ale to wszędzie.
-- (misiek): Uff, czyli jednak dobrze, że mój wyjazd do UK nie wypalił. Nie wiem jakie to ma przełożenie na Polskę, ale u nas też nie jest dobrze pod tym względem i ciężko znaleźć życzliwego człowieka. Czy to prawda, że Anglicy są generalnie małointeligentni i leniwi? -- (djsenter): Tak sobie siedzę, czytam artykuły, blogowe wpisy, eseje, i naszła mnie refleksja którą próbowałem odepchnąć od siebie. Nie chce się siedzieć w domu, oczywiście, ale jak już się wyjdzie, to człowiek jest otoczony toksycznymi, nie życzliwymi, fałszywymi ludkami z którymi za Chiny nie można zbudować żadnej zdrowej przyjaźni czy innej relacji. Można by było niby po prostu być przyjemnym dla siebie i nie sprawiać sobie nawzajem problemuw, ale nie! Nawet to nie jest możliwe, bo jadem i apatią śmierdzi od nich na kilometr. W ogóle ta Anglia jest nic nie warta. Mam dość tego kraju, żygać mi się na niego chcę. Pseudo tolerancyjni ludzie którzy nie nawidzą wszystkich i wszystkiego, ale nie chcą się przyznać, nie można z nimi znaleźć wspólnego języka, nici porozumienia. Żadnego uczucia wspólnych celów, tego, że należysz do jakiejś społeczności/wspólnoty. Tu jest pustka, na zachodzie jest pustka! Na nic wyszsza renta, dobrze płatne stanowiska. Na nic żarcie, używki what ever. Wszystko tu nie ma smaku, jest generyczne i śmierdzi. Ten kraj jest obrzydliwy, jak i cała zachodnia Europa, a ludzie się tu duszą. Nie wyolbrzymione :(
I tak zagraliśmy niezły mecz, szczególnie drugą połowę. Czego ty się hłopie spodziewałeś? I tak jest lepiej, niż myślałem. -- (markus1234): Przegraliśmy z Anglikami 2 do 1 kur...
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Nie mogłaś tego wiedzieć Agato. Markusie, remis by był gdyby nie karniak, a wiadomo, że karniaki to jak w kasynie. Raz się uda, raz nie. Im się udało niestety, ale przez więkrzość meczu zajebiście wybijali polacy piłke, a ofensywy w drugiej połowie były konkretne!
Mogłam, moja intuicja kobieca mi to podpowiedziała. Zresztą kiedy ostatnio polska wygrała jakiś mecz? -- (djsenter): Nie mogłaś tego wiedzieć Agato. Markusie, remis by był gdyby nie karniak, a wiadomo, że karniaki to jak w kasynie. Raz się uda, raz nie. Im się udało niestety, ale przez więkrzość meczu zajebiście wybijali polacy piłke, a ofensywy w drugiej połowie były konkretne!
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Przez mentalność ludzi jak ty, którzy wolą w coś totalnie zwątpić. Kit, że był remis praktycznie do końca gry, solidna defensywa i ofensywa w drógiej połowie, oczywiście :D
-- (Zuzler): Jak nie, jak tak? Polska jest słaba, więc czemu miałaby wygrać?
Raczej to ty się czepiasz, a ja odpowiadam. Czy jest to coś nowego? Czy wszyscy ci stópki całują? XD Przykro mi, ale ja nie szukam kłopotów, więc proszę mnie zostawić w spokoju, i żadne priv. To co się dzieje na forum, na forum zostaje.
Nie mam pojęcia o czym mówisz, ale ok. Powiedziałaś, że Polska jest słaba, ja powiedziałem, że uważam twoją mentalność za bardzo negatywną i głównie dlatego właśnie przegryw zawsze jest przegrywem, a ty mi tu z jakimś problemem. Więc kto tu ma problem?
Senter San
This site uses cookies to enhance your experience.