Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez denis333 1204 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 27 z 61

Ano biedny, biedny. Szkoda go, bo cała jebitna patelnia.

Nie śpię od wczoraj od 11 przed połódniem. :( Ostatnio coraz częściej mi się zdarza nie spać ponad dobę.

Puszku, to bardzo niedobrze. Takie amby to nawet mi się nie zdarzają.

A ja mam taką jazdę już chyba trzeci raz w ciągu miesiąca.

No mnie też nie.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

No to podajmy sobie ręce.
-- (Julitka):
Gardło mnie boli.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#527 Edytowano

Usunęła mi się aktywność z Googlea z wczoraj. Chodzi o o dwiedzane strony. Jak mogę tą aktywność przywrócić, lub oszukać Googlea, żeby cofnąć datę na wczorajszy dzień, i zrobić jeszcze raz tą aktywność? Bo teraz jak odwiedzam te strony, co odwiedzałem wczoraj, to one wyświetlają mi się na tej stronie google moja aktywność jako odwiedzane dzisiaj, a nie odwiedzane wczoraj. Datę w komputerze ustawiam na wczoraj, to Google powinno się tak samo ustawić jak ja mam ustawioną datę, a nie, że pokazuje mi te strony odwiedzone dzisiaj.
Dokładnie chodzi mi o ten link:
https://myactivity.google.com/myactivity
I brakuje mi elementów, które były w grupie google.com. Chodzi o datę 4 kwietnia, bo to była niedziela.

Komplete popsuło mi się jeszcze bardziej niż myślałem.

Krew se może zbadaj, czy coś puszkin
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

No i podziębiłam się.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Leje, wieje, psa z kulawą nogą szkoda na dwór wyrzucać, a ja muszę się do sklepu wybrać.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Upolowałam jak na razie tylko jedno jajo. Chyba.
Give me a sign.

#533 3 polubienia

Zimno, 4 stopnie odczuwalna minus 1, wiatr wieje.

Brrrrr.
-- (Puszkin):
Zimno, 4 stopnie odczuwalna minus 1, wiatr wieje.

--

Dzisiaj jestem jakiś przymulony. Co 2 godziny drzemałem, mimo, że w nocy spałem, i nawet się wyspałem. Skąd to przymulenie? Nie wiem. Obym jutro nie był przymulony, bo jadę do Lublina testować smartcane'a.

#536 2 polubienia

A czesio tam nie ma żadnego :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#537 1 polubienie

Nie mogę jednocześnie grać w farcle i eltenić, bo QUentin mi się wiesza! :(

Nie mogę rozgryźć cyrku w CP.
Give me a sign.

#539 1 polubienie

Pisanka jest w wątku, który mnie zupełnie nie interesuje!
🇺🇦 🇵🇱

#540 1 polubienie

Ooo, popieram! Kompletnie mnie nie interesuje ten wątek, bo w ogóle się takimi sprawami nie zajmuję, o których tam trzeba pisać.!