Oglądałam dzisiaj mój ulubiony serial z audiodeskrypcją! i Wczoraj też! Co tam, że już obejrzałam wszystkie sezony, ale dla audiodeskrypcji obejrzę chyba wszystko jeszcze raz. Poza tym, w internecie nie mogę go znaleźć i nie mogę obejrzeć go od samego początku, ale cieszę się tym, co jest.
Moja miłość do języka Angielskiego to prawdziwa miłość, bo zawsze do niej wracam, się nią podniecam i napawam. Odkrywam na nowo. Nauka nie poszła w las, takie oceny wyjebiste ostatnio dostaję, maturka zdana, no co tu dużo mówić, jest elegancko!
rozpoczęte badania nad ostawianiem pregabaliny przy użyciu opio w celu złagodzenia rozwalonej termoregulacji, objawów grypopodobnych i pobudzenia psychoruchowego. Nobla nie dostanę, ale ten... :D
-- (camila): rozpoczęte badania nad ostawianiem pregabaliny przy użyciu opio w celu złagodzenia rozwalonej termoregulacji, objawów grypopodobnych i pobudzenia psychoruchowego. Nobla nie dostanę, ale ten... :D
Do waliłem sobie do firefoxa wszelakich wtyczek do shoppingu, co by jak najwięcej przyoszczędzić cenowo. Zobaczymy, jak się sprawdzą! Co ciekawe, wliczona w możliwości tych wtyczek jest szama, więc jedzonko też może być taniej! I nie mówię tu nawet o jedzeniu z jakichś Tesko i Lidlów, a Just Eat, czyli tutaj w Anglii odpowiednik pyszne.pl!