Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 43 of 61

#841 2 likes

Piszę teksty na płytę, wena jest?
A no jest!
Jeszcze powróciłem sobie do Alter Aeona, kurła kiedyś to było, przypominam sobie te czasy z każdym odwiedzonym miejscem, i zabitym stworem.
Senter San

#842 7 likes

Zasnąłem dziś wcześnie i odrazu inny duch.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Znam ten uczuć :D
Człowiek czasami sobie myśli, że to na niego leki źle działają, a okazuję się, że lepszy sen zmienia wszystko.

-- (cinkciarzpl):
Zasnąłem dziś wcześnie i odrazu inny duch.

--
Senter San

#844 1 like

Jestem u siebie! Po prostu! Tyle wystarczy! Bezsenność u siebie jakoś mniej bezsenna;)

Cieszę się wraz z tobą! :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Mam nową zarombistą klawę

Mechanika?
ENFP

Ta.
MSI vigor gk50 elite.
Z przełącznikami kailh white. Bardzo ciekawe przelączniki, wreszcie coś lepszego od outemu. Są dla mnie zarombiste. Nie ma kontekstowego, ale przemapowałem sobie prawy klawisz windows i jest gicior. Appka Dragon center od MSI niestety niedostępna, gdyż myślałem sobie, że może zamienie klawisz FN z kontekstowym tak jak było to w genesisie, ale puki co został tylko Sharpkeys.

Gracjanie na www.mojaszuflada.pl Piotr Witek popełnił wpis o przemapowywaniu klawiszy i tamta apka była w 100% dostępna.

-- (DJGraco):
Ta.
MSI vigor gk50 elite.
Z przełącznikami kailh white. Bardzo ciekawe przelączniki, wreszcie coś lepszego od outemu. Są dla mnie zarombiste. Nie ma kontekstowego, ale przemapowałem sobie prawy klawisz windows i jest gicior. Appka Dragon center od MSI niestety niedostępna, gdyż myślałem sobie, że może zamienie klawisz FN z kontekstowym tak jak było to w genesisie, ale puki co został tylko Sharpkeys.

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

@Mustafa tam jest mowa o aplikacji sharp keys, która jest dostępna i sobie przemapowałem. Ja chciałem zamienić sobie miejscami FN i kontekstowy, ale aplikacja dragon center jest niedostępna, a tam nic o niej nie było.

No to aplikacja sharp keys, nie ma takiej możliwości?

-- (DJGraco):
@Mustafa tam jest mowa o aplikacji sharp keys, która jest dostępna i sobie przemapowałem. Ja chciałem zamienić sobie miejscami FN i kontekstowy, ale aplikacja dragon center jest niedostępna, a tam nic o niej nie było.

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#852 4 likes

Jutro wyjeżdżam. :)
Co prawda na jeden dzień, ale tak się cieszę. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#853 2 likes

Grałam pierwszy raz w TRTR i nawet całkiem nieźle mi szło. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#854 6 likes

Zarąbisty wekend z eleganckimi osobami!
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#855 5 likes

Wczorajszy dzień minął mi elegancko.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#856 2 likes Edited

Dzisiejszy też rozpoczął się wspaniale! Doczekałem się Angielskiej dokumentacji języka programowania HSP.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#857 4 likes

A ja dzisiaj mam wyprawę do sklepu z bardzo fajnymi rzeczami! Postaram się zrobić z tego niedługie audio:)

#858 2 likes

po mimo pogody majówka udana

#859 1 like

Ooo, u mnie też. <3 Było przezajebiaszczo. <3

#860 1 like Edited

-- (sanklip):
Zarąbisty wekend z eleganckimi osobami!

--Tak, tak, weekend był wspaniały i na pewno zapamiętam go na długo. Bardzo fajnie było was poznać!