Piszę teksty na płytę, wena jest? A no jest! Jeszcze powróciłem sobie do Alter Aeona, kurła kiedyś to było, przypominam sobie te czasy z każdym odwiedzonym miejscem, i zabitym stworem.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Ta. MSI vigor gk50 elite. Z przełącznikami kailh white. Bardzo ciekawe przelączniki, wreszcie coś lepszego od outemu. Są dla mnie zarombiste. Nie ma kontekstowego, ale przemapowałem sobie prawy klawisz windows i jest gicior. Appka Dragon center od MSI niestety niedostępna, gdyż myślałem sobie, że może zamienie klawisz FN z kontekstowym tak jak było to w genesisie, ale puki co został tylko Sharpkeys.
Gracjanie na www.mojaszuflada.pl Piotr Witek popełnił wpis o przemapowywaniu klawiszy i tamta apka była w 100% dostępna.
-- (DJGraco): Ta. MSI vigor gk50 elite. Z przełącznikami kailh white. Bardzo ciekawe przelączniki, wreszcie coś lepszego od outemu. Są dla mnie zarombiste. Nie ma kontekstowego, ale przemapowałem sobie prawy klawisz windows i jest gicior. Appka Dragon center od MSI niestety niedostępna, gdyż myślałem sobie, że może zamienie klawisz FN z kontekstowym tak jak było to w genesisie, ale puki co został tylko Sharpkeys.
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
@Mustafa tam jest mowa o aplikacji sharp keys, która jest dostępna i sobie przemapowałem. Ja chciałem zamienić sobie miejscami FN i kontekstowy, ale aplikacja dragon center jest niedostępna, a tam nic o niej nie było.
No to aplikacja sharp keys, nie ma takiej możliwości?
-- (DJGraco): @Mustafa tam jest mowa o aplikacji sharp keys, która jest dostępna i sobie przemapowałem. Ja chciałem zamienić sobie miejscami FN i kontekstowy, ale aplikacja dragon center jest niedostępna, a tam nic o niej nie było.
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.