Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 42 z 61

#821 1 polubienie

Potwierdzam.🙂
-- (misiek):
W Łodzi ciepło, ale wiatr.

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#822 1 polubienie

A tutaj zimno, ale ładnie świeci, jest przyjemnie!

Dzisiaj to w Łodzi elegancka pogoda.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#824 1 polubienie

Już się cieszę na jutro! :)

#825 3 polubienia

Czytam super książkę, chodź z początku myślałam, że mnie nie wciągnie. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

A jaka to książka?
-- (Snajper22):

--
Give me a sign.

#827 1 polubienie

Oglądałam dzisiaj mój ulubiony serial z audiodeskrypcją! i Wczoraj też! Co tam, że już obejrzałam wszystkie sezony, ale dla audiodeskrypcji obejrzę chyba wszystko jeszcze raz. Poza tym, w internecie nie mogę go znaleźć i nie mogę obejrzeć go od samego początku, ale cieszę się tym, co jest.
Give me a sign.

#828 7 polubień

Moja miłość do języka Angielskiego to prawdziwa miłość, bo zawsze do niej wracam, się nią podniecam i napawam.
Odkrywam na nowo.
Nauka nie poszła w las, takie oceny wyjebiste ostatnio dostaję, maturka zdana, no co tu dużo mówić, jest elegancko!
Senter San

Tylko dla Orłów
-- (Monte):
A jaka to książka?
-- (Snajper22):

--

--
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#830 2 polubienia Edytowano

Ten dzień dobrze się zaczął. I powietrze ładnie pachnie...
Bezsprzecznie - założenie na forum wątków z żalami i pochwałami to był majstersztyk.
INFP

#831 7 polubień

I 11 ślubików się szykuje w tym sezonie do zagrania! Łiiii!

#832 1 polubienie

Moj jeszcze nie, ale jak by co, to wiesz :D

-- (Wiolinistka):

--
Senter San

#833 2 polubienia

Jasna sprawa!:D
-- (djsenter):
Moj jeszcze nie, ale jak by co, to wiesz :D

-- (Wiolinistka):

--

--

#834 3 polubienia

rozpoczęte badania nad ostawianiem pregabaliny przy użyciu opio w celu złagodzenia rozwalonej termoregulacji, objawów grypopodobnych i pobudzenia psychoruchowego. Nobla nie dostanę, ale ten... :D
ENFP

Ale lajka juz tak, trzymaj sie tam.

-- (camila):
rozpoczęte badania nad ostawianiem pregabaliny przy użyciu opio w celu złagodzenia rozwalonej termoregulacji, objawów grypopodobnych i pobudzenia psychoruchowego. Nobla nie dostanę, ale ten... :D

--
Senter San

#836 1 polubienie

I powiem ci, że to działa. Może to zwalczanie ognia ogniem, ale wiadomo, że ogień zwrotny to często dobry pomysł. :D
ENFP

#837 3 polubienia

Elllegancki wieczór dzisiaj był.
Widziałem się z osobami, które chciałem poznać od pewnego czasu.

#838 1 polubienie

Do waliłem sobie do firefoxa wszelakich wtyczek do shoppingu, co by jak najwięcej przyoszczędzić cenowo.
Zobaczymy, jak się sprawdzą!
Co ciekawe, wliczona w możliwości tych wtyczek jest szama, więc jedzonko też może być taniej!
I nie mówię tu nawet o jedzeniu z jakichś Tesko i Lidlów, a Just Eat, czyli tutaj w Anglii odpowiednik pyszne.pl!
Senter San

#839 7 polubień

Ta noc była przespana :) a dziś w planie długi spacer.
INFP

#840 4 polubienia

Dobra książka, filmy, kawa. Majówka będzie udana ;)
ENFP