O, no to ja bywałam gdzieś w jakichś reportażach, jak jeszcze uczyłam się w Owińskach, a mój uśmiech zdobi (haha) teledysk tego ośrodka. :D Teledysk cóż... tekstowo dość specyficzny
Eh. Wszyscy tacy sławni, a ja moja moją facjatę ledwie raz w życiu pokazałem w dolnośląskim tvp3, jak robili reportarz o zespole do czasu., w którym laaata temu zdarzyło mi się bywać. :P
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
No akurat pokazaną tam sytuację znam dość dobrze, ale nie będę się wypowiadać.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Denis, mnie tam też media może z raz widziały i to było baardzo dawno temu i jakoś nie mam zamiaru tego zmieniać. -- (denis333): Eh. Wszyscy tacy sławni, a ja moja moją facjatę ledwie raz w życiu pokazałem w dolnośląskim tvp3, jak robili reportarz o zespole do czasu., w którym laaata temu zdarzyło mi się bywać. :P
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Jakby tu rzec... Ja już kidyś napisałam: parcia na szkło nie posiadam, po prostu czasem się akurat pojawiałam tam gdzie trzeba, a czasem ktoś uznawał, że mnie gdzieś warto wypchnąć. Tyle. :)
This site uses cookies to enhance your experience.