Wątki archiwalne

Wywiady, reportaże - słowem, gdzie jeszcze pojawiają się Eltenowicze

Założony przez gadaczka 110 wpisów ostatni wpis 8 godzin temu Zamknięty Strona 4 z 6

Podam link, jak już ktoś zdobędzie tę cholerną pisnkę.

Do tego programu też jest link?
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#63 1 polubienie

O, no to ja bywałam gdzieś w jakichś reportażach, jak jeszcze uczyłam się w Owińskach, a mój uśmiech zdobi (haha) teledysk tego ośrodka. :D Teledysk cóż... tekstowo dość specyficzny
🇺🇦 🇵🇱

#64 1 polubienie Edytowano

To było w 2017 roku. Emitowali albo wtedy, albo już w 2018 zimą.

Sama też popełniłam jaiś artykuł do pochodni.

Dobra, pierwszy raz próbuję, a mówi się, że początkujący gracz zawsze wygrywa na zachętę.

Daro za późno.
Pisaninki, znaczy pisanki nie ma.

#68 2 polubienia

A dajżesz spokój z tym teledyskiem. Śmiech na sali, poruta i ogólnie lepiej nie wspominać.

#69 1 polubienie

Nie wiem, czy wspominałam już o wywiadzie w "Pochodni", który miał miejsce jakieś 2 lata temu.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#70 1 polubienie

No, ale uśmiecham się tam :D

-- (Zuzler):
A dajżesz spokój z tym teledyskiem. Śmiech na sali, poruta i ogólnie lepiej nie wspominać.

--
🇺🇦 🇵🇱

#71 1 polubienie

No toć mówię, że śmiech na sali.

Eh. Wszyscy tacy sławni, a ja moja moją facjatę ledwie raz w życiu pokazałem w dolnośląskim tvp3, jak robili reportarz o zespole do czasu., w którym laaata temu zdarzyło mi się bywać. :P

No akurat pokazaną tam sytuację znam dość dobrze, ale nie będę się wypowiadać.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#76 2 polubienia

Aaa, Podolski pewnie. O tym reportażu to były taaakie dyskusje.

#77 1 polubienie

Tak to chodzi o Pawła Podolskiego.

Nie znam człowieka więc się nie wypowiem.

Denis, mnie tam też media może z raz widziały i to było baardzo dawno temu i jakoś nie mam zamiaru tego zmieniać.
-- (denis333):
Eh. Wszyscy tacy sławni, a ja moja moją facjatę ledwie raz w życiu pokazałem w dolnośląskim tvp3, jak robili reportarz o zespole do czasu., w którym laaata temu zdarzyło mi się bywać. :P

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#80 1 polubienie

Jakby tu rzec... Ja już kidyś napisałam: parcia na szkło nie posiadam, po prostu czasem się akurat pojawiałam tam gdzie trzeba, a czasem ktoś uznawał, że mnie gdzieś warto wypchnąć. Tyle. :)