No właśnie ja nie wiem z kim tam trzeba zagadać, a co do pierścienia, to trzeba się wrucić tam, gdzie była pyroxene. Przynajmniej tak było jak słuchałem na jednym z lets playuw.
nie prawda bo w zamku jest jedno pomieszczenie i tam można go zdobyć niestety niepamiętam jego nazwy ale to jest w zamku na parterze
ha ja go dostałem w hotelu
a dlaczego ja teraz niemogę znaleźć tego hotelu? już pokonałam to coś ale pierścień już mnie nigdzie nie przenosi co ja mam teraz zrobić?
Wchodzimy przez połnocną bramę.
Idziemy na południe.
W następnej lokacji szukamy wyjścia na zachud.
W tej lokacji są drzwi, za którymi jest hotel.
Idziemy na południe.
W następnej lokacji szukamy wyjścia na zachud.
W tej lokacji są drzwi, za którymi jest hotel.
No to ja juz wiem jak tam dojsc, tylko nie wiem czy po pokonaniu pyroxene też można się tam wrócić.
ja już to wszystko zrobiłam a teraz powiedzcie co mam zrobić po lake fermat i wint forest?
No jak wejdziesz do świątyni to będzie cut scene a potem pojawi ci się rodzaj piwnicy czy lochu i tam trzeba wejść i szukać po kolei kluczy.
czy te 4 elementy jak już jesteśmy w krainie rudolfa to poprostu pokolei wszystkie piętra tego zamku czy co tam jest? Bo ja słyszałem, że żeby się do rudolfa dostać, trzeba się przeportować z tego punktu gdzie się miecz leweluje, i potem zdobyć jakieś cztery elementy.