od wejscia tam gdzie ci blokuje woda na południe a potem tak jak będziesz słyszeć drzwi. Ale w zamku jest tylkotreasury, ale nie wiem gdzie jest klucz.
no jak już masz ten klucz to tam są dwie skrzynie w jednej jest scroll dla rurai a w drugiej jakieś inne bronie kture możliwe że dają coś do miecza, ale nie wiem od kturego poziomu to działa.
Możliwe żemoże być jakiś double swing albo coś takiego, nie wiem bo właśnie klucza nie mogę zdobyć, może na let's playu mi się uda. Na pierwszym zapisie to przeoczyłem, czy można w takim wypadku zapis cofnąć?
W zamku jest fontanna, na północ od niej są schody na górę i komnata jest na północy. Nie Martinus, w tym pokoju da się tylko scrolla wziąć, te rzeczy w skrzyniach to po prostu kosmetyczne rzeczy i nie da się ich brać.
Nie da się tylko wrucić do smoczej świątyni. Przynajmniej z tego co wiem.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
To jak ten pierścień szybko dostać? I do kogo mam zagadać, o ten sidequest?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
This site uses cookies to enhance your experience.