@gumeczka 3 w lakeferrmat jest do zdobycia pierścień którym można się teleportować do poprzednich lokacji.
od wejscia tam gdzie ci blokuje woda na południe a potem tak jak będziesz słyszeć drzwi. Ale w zamku jest tylkotreasury, ale nie wiem gdzie jest klucz.
Klucz? trzeba zagadać do jednego ze strażników ale to w odpowiednim momencie w historii. Martinus, o jakich Ty broniach ukrytych mówisz?
no jak już masz ten klucz to tam są dwie skrzynie w jednej jest scroll dla rurai a w drugiej jakieś inne bronie kture możliwe że dają coś do miecza, ale nie wiem od kturego poziomu to działa.
Możliwe żemoże być jakiś double swing albo coś takiego, nie wiem bo właśnie klucza nie mogę zdobyć, może na let's playu mi się uda. Na pierwszym zapisie to przeoczyłem, czy można w takim wypadku zapis cofnąć?
Jak wejdziesz to idziesz na północ, z resztą na nagraniu udało mi się go bardzo szybko znaleźć i to 2 razy.
W zamku jest fontanna, na północ od niej są schody na górę i komnata jest na północy.
Nie Martinus, w tym pokoju da się tylko scrolla wziąć, te rzeczy w skrzyniach to po prostu kosmetyczne rzeczy i nie da się ich brać.
Nie Martinus, w tym pokoju da się tylko scrolla wziąć, te rzeczy w skrzyniach to po prostu kosmetyczne rzeczy i nie da się ich brać.
Nie, każdy scroll jest w innym miejscu. Pamiętajcie, by wracać po zabiciu bossów do tych lokacji.
i tu się mylisz martinus, bo pierścień do teleportacji można zdobyć już wcześnie i to zaraz jak wejdziemy do fermat lake.
Oto powiedź
Dzyń dzyń
Oto powiedź
Dzyń dzyń