No właśnie ja nie wiem z kim tam trzeba zagadać, a co do pierścienia, to trzeba się wrucić tam, gdzie była pyroxene. Przynajmniej tak było jak słuchałem na jednym z lets playuw.
Znalazłem ten pierścień. Tak można go szybciej dostać niż ta walka z Psyroksene.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Wchodzimy przez połnocną bramę. Idziemy na południe. W następnej lokacji szukamy wyjścia na zachud. W tej lokacji są drzwi, za którymi jest hotel.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
czy te 4 elementy jak już jesteśmy w krainie rudolfa to poprostu pokolei wszystkie piętra tego zamku czy co tam jest? Bo ja słyszałem, że żeby się do rudolfa dostać, trzeba się przeportować z tego punktu gdzie się miecz leweluje, i potem zdobyć jakieś cztery elementy.