Rozumiem, pewnie będzie dość duży.
Hm, czy ja wiem? tak podobnie jak reszta ale długa może być dla Ciebie walka z orbem którego trzeba zabić w sposób... aj, nie, nie powiem w jaki sposób. :)
najlepsze jest to że kiedy mamy ruraja to nie musimy się na nią przełączać aby pływać tak jak to musimy zrobić kiedy chcemy skakać, tylko każda postać popłynie, tylko jedna popłynie szybciej a druga wolniej.
I pamiętajcie żeby lewelować ile wlezie, bo mozże się okazać że skrzynki których nie mogliście otworzyć z powodu szerokich przepaści nagle otworzycie bez problemu.
I pamiętajcie żeby lewelować ile wlezie, bo mozże się okazać że skrzynki których nie mogliście otworzyć z powodu szerokich przepaści nagle otworzycie bez problemu.
coś o tym wiem bo w wulkanie jest skrzynia do której niemogę się dostać więc zostawiłam ją w spokoju
Scrolle są zazwyczaj w lokacjach po bossach więc tam zaglądajcie.
Ja już mam kilka wskazówek co do nowego hasła który odblokowywuje secret mode ale pracuję nad tym jeszcze.
Ja już mam kilka wskazówek co do nowego hasła który odblokowywuje secret mode ale pracuję nad tym jeszcze.
@ lirin ja już jestem po walce z orb rozwaliłem je bez problemu 6 razy i po nim. Elena i ładowane ataki wystarczyły. Mam teraz dylemat czy iść z dziewiątym poziomem i walczyć w krainie rudolfa, czy lewele bić dalej.
Te scrolle są logicznie umieszczone. Jeśli w lesie znaleźliźmy Ilie to jaki może tam być zakładając, że ilia nie ma żadnej ukrytej zdolności? Rurai to miasteczko a Elena wioska wulkaniczna.