Forum

shadow rine the eternal hope full voice edition

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 9 / 19 Next

martinus

#161 ·

Rozumiem, pewnie będzie dość duży.
May the force be with you!

lirin

#162 ·

Hm, czy ja wiem? tak podobnie jak reszta ale długa może być dla Ciebie walka z orbem którego trzeba zabić w sposób... aj, nie, nie powiem w jaki sposób. :)

pates

#163 ·

pytanko do was. Co potrafi Rurai?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

lirin

#164 ·

Strzela z łuku.

lirin

#165 ·

Ach, sorry za double post. Generalnie oprócz ataku dodaje nam umiejętność pływania.

pates

#166 ·

ale potrzebuje jakichś strzał czy jest tak jak w ahc?

lirin

#167 ·

Ma ich nieskończoną ilość.

pates

#168 ·

a czyli jak w ahc dzięki za info.

mojsior

#169 ·

najlepsze jest to że kiedy mamy ruraja to nie musimy się na nią przełączać aby pływać tak jak to musimy zrobić kiedy chcemy skakać, tylko każda postać popłynie, tylko jedna popłynie szybciej a druga wolniej.
I pamiętajcie żeby lewelować ile wlezie, bo mozże się okazać że skrzynki których nie mogliście otworzyć z powodu szerokich przepaści nagle otworzycie bez problemu.

gumeczka3

#170 ·

coś o tym wiem bo w wulkanie jest skrzynia do której niemogę się dostać więc zostawiłam ją w spokoju

pates

#171 ·

gdzie są scrolle dla eleny i lilji?

matius

#172 ·

Dla Eleny jest w windforest.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

lirin

#173 ·

Scrolle są zazwyczaj w lokacjach po bossach więc tam zaglądajcie.
Ja już mam kilka wskazówek co do nowego hasła który odblokowywuje secret mode ale pracuję nad tym jeszcze.

pates

#174 ·

a dla Lilji gdzie jest scroll?

gumeczka3

#175 ·

w takim razie ja się muszę wrócić do windforest? nosz gugugugugu!

martinus

#176 ·

@ lirin ja już jestem po walce z orb rozwaliłem je bez problemu 6 razy i po nim. Elena i ładowane ataki wystarczyły. Mam teraz dylemat czy iść z dziewiątym poziomem i walczyć w krainie rudolfa, czy lewele bić dalej.

lirin

#177 ·

Te scrolle są logicznie umieszczone. Jeśli w lesie znaleźliźmy Ilie to jaki może tam być zakładając, że ilia nie ma żadnej ukrytej zdolności? Rurai to miasteczko a Elena wioska wulkaniczna.

lirin

#178 ·

Martinus, zależy w sumie. Jaki poziom trudności? Myślę, że powinno być bez problemowo.

martinus

#179 ·

na easy jestem, jak radzisz, sprubować, czy bić do dziesiątego?

martinus

#180 ·

Udało mi się znaleźć coś takiego jak warb ring. To jest ten pierścień! bo przed chwilą sprawdziłem. Na wschód od miejsca gdzie była mini gra była inheala, i tam poszedłem i znalazłem. Ale klucza do treasury hyba już nie znajdę.
Previous 9 / 19 Next