dostaniesz ten klucz jak wrucisz z windforest
to już zrobie grając na normalu. Bo teraz jestem już przed walką z rudolfem, muszę przejść przez 4 wierze. Jedna taka jak w lesie, druga taka jak w wulkanie, a trzecia taka jak w lake fermat, i czwarta już w jego zamku.
Wiecie co? Przekonaliście mnie, pobieram i wracam do SR, tylko Lirinie, mógłbyś mi powiedzieć jak sensownie rozdawać Bonus Points? Bo nie dostaję ich za dużo, a wyniki mam dość wysokie :(.
BP zależne jest od poziomu trudności, zabitych mobów, zdobytych znajdziek w grze i tak dalej. Na to sumuje się to co robisz w grze. Jak je wydawać? Pamiętaj najbardziej istotną rzecz a przynajmniej ja tak sądzę. Zawsze wykupuję by zatrzymać poziom Last hope w następnej grze plus zatrzymuję wszystkie przedmioty. Reszta według uznania.
Więc mam kolejne hasło. Ten secret mode to lipna informacja ale tak, hasło jest.
Ciekawe kto poda mi poprawną odpowiedź na pytanie bo tak samo zrobili w galaxy radio
Jaka jest nazwa ultimate attack Rudolpha?
Ciekawe kto poda mi poprawną odpowiedź na pytanie bo tak samo zrobili w galaxy radio
Jaka jest nazwa ultimate attack Rudolpha?
Nie, to nie jest poprawna odpowiedź.
Zdaje sobię sprawę, że wielu nawet do niego nie dotarło albo nie zróciło informacje.
Pytanie alternatywne: Ile jest wszystkich kluczy w dungeonie pod świątynią?
Jeśli ktoś odpowie poprawnie wkleje hasło dla wszystkich.
Zdaje sobię sprawę, że wielu nawet do niego nie dotarło albo nie zróciło informacje.
Pytanie alternatywne: Ile jest wszystkich kluczy w dungeonie pod świątynią?
Jeśli ktoś odpowie poprawnie wkleje hasło dla wszystkich.