Forum

shadow rine the eternal hope full voice edition

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 10 / 19 Next

gumeczka3

#181 ·

dostaniesz ten klucz jak wrucisz z windforest

martinus

#182 ·

to już zrobie grając na normalu. Bo teraz jestem już przed walką z rudolfem, muszę przejść przez 4 wierze. Jedna taka jak w lesie, druga taka jak w wulkanie, a trzecia taka jak w lake fermat, i czwarta już w jego zamku.
May the force be with you!

nuno69

#184 ·

Wiecie co? Przekonaliście mnie, pobieram i wracam do SR, tylko Lirinie, mógłbyś mi powiedzieć jak sensownie rozdawać Bonus Points? Bo nie dostaję ich za dużo, a wyniki mam dość wysokie :(.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

martinus

#185 ·

@nuno kiedy są te bonus points?

pates

#186 ·

i co to wgl jest.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

martinus

#187 ·

to nuna pytaj.

nuno69

#188 ·

No jak przejdziesz grę.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

lirin

#189 ·

BP zależne jest od poziomu trudności, zabitych mobów, zdobytych znajdziek w grze i tak dalej. Na to sumuje się to co robisz w grze. Jak je wydawać? Pamiętaj najbardziej istotną rzecz a przynajmniej ja tak sądzę. Zawsze wykupuję by zatrzymać poziom Last hope w następnej grze plus zatrzymuję wszystkie przedmioty. Reszta według uznania.

martinus

#190 ·

OK a ta czwarta wierza to jaka jest? Bo nie jestem pewien, czy to rudolf's castle.

lirin

#191 ·

Tower of darkness, bazuję na tym dungeonie pod świątynią.

lirin

#192 ·

Więc mam kolejne hasło. Ten secret mode to lipna informacja ale tak, hasło jest.
Ciekawe kto poda mi poprawną odpowiedź na pytanie bo tak samo zrobili w galaxy radio
Jaka jest nazwa ultimate attack Rudolpha?

pates

#193 ·

shadow rine czy jakoś tak pewnie

lirin

#194 ·

Nie, to nie jest poprawna odpowiedź.
Zdaje sobię sprawę, że wielu nawet do niego nie dotarło albo nie zróciło informacje.
Pytanie alternatywne: Ile jest wszystkich kluczy w dungeonie pod świątynią?
Jeśli ktoś odpowie poprawnie wkleje hasło dla wszystkich.

martinus

#195 ·

11

pates

#196 ·

10

martinus

#197 ·

nie11 bo jeszcze empty key sie liczy.

matius

#198 ·

Jak dla mnie też jest dziesięć.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

martinus

#199 ·

w takim razie się pomyliłem, empty key to jeden i ten sam klucz.
Previous 10 / 19 Next