Forum

shadow rine the eternal hope full voice edition

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 4 / 19 Next

nuno69

#61 ·

Ale czekaj, chodzi ci o tego Axela? On znika przecież
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

lirin

#62 ·

Dlatego mówię, że on jest ale w Sequelu. Tam już trzeba budować sobie drużynę i dobierać odpowiednio postacie pod konkretne działania.

nuno69

#63 ·

A, OK.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

nuno69

#64 ·

Ja tylko nie wiem jak mam zdobyc tyle punktow.

matius

#65 ·

Chciałbym wymaksować tą grę. Tyle, że nie wiem zabardzo gdzie jest ten ukryty quest.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

lirin

#66 ·

Punktów Nuno? jakich? Na wynik końcowy liczy się najbardziej otwieranie skrzynek (tych negatywnych również). Na mapie jest też kilka dobrze zchowanych jaskiń i miejsc, gdzie te skrzynki można znaleźć.
@Matius: Warunki do sequela: Poziom trudności minimum Normal, questa bierzesz w fermat lake city a wykonujesz na południe od świątyni w tej zimowej lokacji Wilderness gdzie jest extra dungeon (ostrzegam, nie jest aż tak łatwy!). Na końcu try musisz wybrać odpowiednią opcję dialogową by dostać true ending.
Kolejna ważna rzecz: True ending oczywiście się odblokowywuje ale w extra shopie o ile mnie nie myli pamięć a jeśli tak to niech mnie ktoś poprawi.

matius

#67 ·

Aaaa. to jest zimowa lokacja. łeee. ja myślałem, że pustynna. :) Dobra, teraz wiem. :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

martinus

#68 ·

Ja zacząłem od poziomu easy, choć nie wiem czy to dobry wybór, sądząc po wpisach, więcej się dzieje na poziomie normal i wyższych. A ile jest tak w ogule poziomów trudności, ja słyszałem o siedmiu.
May the force be with you!

nuno69

#69 ·

7, i lepiej graj na normal. Na easy masz zablokowane pewne rzeczy.

martinus

#70 ·

Do normala też dojdę.

patras

#71 ·

lol easy jest słabe

martinus

#72 ·

A no jest ale od czegoś trza zacząć.

djsenter

#73 ·

Ja tam od normala zacząłem, bo easy to żadna satysfakcja.
Ogólnie niektórych żeczy nieogarniam, ale powrócę do tej gry, bo jest tego warta.
Senter San

martinus

#74 ·

Z tym się zgodzę, że jest tego warta, ale ja wolę grać po kolei

patras

#75 ·

e tam pokoleji się nie kleji

martinus

#76 ·

@patras jak uważasz. Już jestem za tymi kłudkami teraz już wiem jak je otwierać. @matius, dzięki za wskazuwki.

djsenter

#77 ·

Edited
Hmm, za pierwszym razem jest najwiękrzy hype, więc gram na normalu. Teraz naprzykład kolejny raz bede grał w AHC, to na jakimś hardcore to przejde.
Senter San

martinus

#78 ·

Możesz próbować ja zawsze zaczynam od tego co j najprostrze.

mojsior

#79 ·

wiesz patras nie każdy jest wprawionym graczem i niekażdy musi być rzucony na głemboką wodę, ja też zaczynam każdą nową grę od poziomu easy mimo że jestem wyjadaczem w tym temacie, to czasamy niektórym poziomy easy lubią napsuć krwi, np taki shank2, gdzie poziom normal wygląda niczym har.
Chyba że poziom easy jest zbyt łatwy to wtedy się przechodzi do hard, tak było w moim wypadku jeżeli chodzi o ahc.
Jednak to że w shadwline coś jest zablokowane na poziomie easy a odblokowane jest na poziomach wyższych to tylko poto żeby zachęcić do grania.
Dlatego z taką niecierpliwością wyczekuję produkcji od tych ludzi czyli planet saga, bo jeśli to będzie tak wyglądało jak tutaj, a napewno będzie, to będę siedział pare godzin

martinus

#80 ·

No zgodzę się z powyższym, dla tego właśnie zacząłem od easy.
Previous 4 / 19 Next