Ja się tu naliczyłem dziewięciu, ale może coś źle licze.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
nie dokońca bo w grze z tego co pamiętam dostajemy scrole gdzie możemy się za ich pomocą teleportować zdaje się zże tam jest świątynia, to znaczy nie pamiętam czy to były zwoje czy to czasem nie była taka umiejętność że z niektórych miejsvc dało się gdzieś przenieść dawno w to nie grałem
Na początku się nie da. Jedno miejsce znalazłem, ale to byłby spoiler, gdybym o nim napisał, więc nie napisze.
SR V. 3.16 już jest. Z nowości nie wiele prócz tego, że sporo poprawek jeśli chodzi o stabilizacje. Dodana obsługa kontrolerów XImput (X360, ps4), nowe hasło którego jeszcze nie mam plus wiem, że jest jakiś ukryty secret game mode o którym staram się dowiedzieć więcej.