Forum

shadow rine the eternal hope full voice edition

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 5 / 19 Next

gumeczka3

#81 ·

a powiedzcie mi co to jest ten fermat?

nuno69

#82 ·

Jezioro.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

martinus

#83 ·

tak tak, fermat lake, to jezioro, trzeci etap po geryua volcano.
May the force be with you!

martinus

#85 ·

Niech mi ktoś powie ile jest tych kluczy do zdobycia w tej bazie, tam gdzie była świątynia, brakuje mi tylko key of light, i key of darkness.

nuno69

#86 ·

Earth, light, darknes, rock, large key.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

martinus

#87 ·

a ja widziałem jeszcze key of water, key of fire, key of lightning, key of ice.

nuno69

#88 ·

A fakt, zapomnialem :D

martinus

#89 ·

z tymi co były w poprzednim poście, to doliczyłem się hyba dwunastu.

matius

#90 ·

Ja się tu naliczyłem dziewięciu, ale może coś źle licze.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

martinus

#91 ·

to jeżeli dziewięciu, to brakuje mi jednego.

pates

#92 ·

da się jakoś szybko do świątyni wracać?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

matius

#93 ·

Nie, trzeba na piechote drałować.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

pates

#94 ·

troszkę słabo. A wyjaśni ktoś co daje konkretny kod?

mojsior

#95 ·

nie dokońca bo w grze z tego co pamiętam dostajemy scrole gdzie możemy się za ich pomocą teleportować zdaje się zże tam jest świątynia, to znaczy nie pamiętam czy to były zwoje czy to czasem nie była taka umiejętność że z niektórych miejsvc dało się gdzieś przenieść dawno w to nie grałem

matius

#96 ·

Na początku się nie da. Jedno miejsce znalazłem, ale to byłby spoiler, gdybym o nim napisał, więc nie napisze.

pates

#97 ·

napisz w poradniku jak chcesz, tam się spojluje.

lirin

#98 ·

SR V. 3.16 już jest. Z nowości nie wiele prócz tego, że sporo poprawek jeśli chodzi o stabilizacje. Dodana obsługa kontrolerów XImput (X360, ps4), nowe hasło którego jeszcze nie mam plus wiem, że jest jakiś ukryty secret game mode o którym staram się dowiedzieć więcej.

pates

#99 ·

Hej! Od wejścia do ruin gdzie iść? Jakieś zawiłe to jest.

martinus

#100 ·

południe, wschód, południe.
Previous 5 / 19 Next