Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#161 Mimi
Martinus przyjął wezwanie. Powiem tylko tyle: będzie wierszowane i na pewnym motywie oparte.
#162 skrzypenka
Ooo, super.
#163 Zuzler
Monia 01 dostała ode mnie do wyboru lub zrealizowania na raz, jak woli, 2 zadania. Wygląda, że się podejmie.
#164 skrzypenka
Napisałam do Tygrysicy, zobaczymy, czy się odezwie.
#165 Julitka
Niniejszym nominuję Papierka, żeby też opowiedział coś o swoich studiach. Niekoniecznie, jeżeli nie chce, o przedmiotach, ale o całej tej otoczce studenckiej. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#166 Julitka
A w osobnym poście, żeby nie było, do tego samego zapraszam Syntezatora.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#167 tomecki
A ciekawe, czy ktoś mnie coś nada.
#168 skrzypenka
Tomecki, pewnie, z radością cię nominuje, możesz nam pokazać na blogu, jakie ulubione zabawki ma Martynka i pokazać, jak grają.
#169 tomecki
Ok, ale to za jakiś czas, bo teraz Dorka z dziećmi w górach, a ja na stanowisku ze względu na pracę zostałem. Będę pamiętał i jak się spotkamy to nagram.
#170 Monia01
A to zrobiłeś, Tomecki? :)
--Cytat (Julitka):
@Monstricek Opowiedz na blogu coś o sobie. Tak po prostu.
Ja jeszcze nominowałam pajpera, ale na razie cisza.
I jeszcze nominuję Talpę, żeby... w ciągu najbliższego miesiąca pojawiły się 3 wpisy na jego blogu. Jakiekolwiek. I Armanda, żeby zaśpiewał nam tę włoską piosenkę, którą tak lubi.
Nominuję też Elanor, żeby zrobiła nam taką blogową pogadankę, jak robiła kiedyś, z kuchennym krzątaniem się.
I Tomeckiego, żeby napisał nam, jak to jest egzystować z trzema babami w domu, czyli wpis o życiu codziennym.
Nominuję niniejszym Żywka, żeby napisał wpis pogodny w charakterze, ale jednocześnie szczery i prawdziwy.
Nominuję też Ambuloceta, żeby również, jak ja, opowiedział coś o swoich studiach.
--Koniec cytatu
🇺🇦 🇵🇱
#171 tomecki
Kiedyś chyba coś o sobie napisałem. To się chyba nazywa "był sobie Tomuś"
#172 Julitka
Tomecki, nie chodziło mi o "Był Sobie Tomuś"; przecież tyle się w Twoim życiu zmieniło od urodzenia Oli... Po prostu fajnie byłoby, jakbyś opisał, jak to jest z trzema babami, w tym z dwujką dzieciaków. :)
#173 balteam
Julitko, daj mu spokuj, przecież nie może złego słowa na baby powiedzieć, zwłaszcza jak są 3:D
#174 skrzypenka
Hahaha no no, no właśnie, nie może. xdd
#175 tomecki
Próbowałem nagrać wpis i teoretycznie się nagrał, ale pusty.
#176 skrzypenka
No właśnie widziałam kurcze
#177 Julitka
Nagrywaleś wprost na Eltenie @Tomecki? To do Ciebie niepodobne! :)
A do reszty: Czy ja powiedziałam, że musi jakieś złe słowo powiedzieć? Chciałam, żeby w ogóle powiedział, bo milczy!
#178 tomecki
Stwierdziłem, że taki wpis lajtowy to sobie mogę nagrać, ale widocznie nie.
#179 skrzypenka
Biedrona miała ode mnie drugie wyzwanie, żeby coś zaśpiewała i jest już na jej blogu nagranie.
#180 skrzypenka
Tomecki, bo musisz sobie ustawić mikrofon chyba do tego nagrywania, żeb dobrze działało i nie było pustki, tam gdzieś w narzędziach eltenowych to chyba jest