Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#121 Paulinux
No dobra, przyjmuję, ale nie wiem, czy mi się uda :D
#122 Mimi
Druga osoba chce ode mnie grania. ;) Coś wymyślę, ale na razie nie fortepian. ;)
#123 Mimi
Spełnione. Marcysia accepted. :) Odwzajemniam się Marcysi nominacją: nagraj na dwa lub więcej głosów dowolną pieśń wielkopostną. :(
#124 marcysia
przyjmuję.
#125 skrzypenka
Mimi, to gitara <3 Poza tym, widzisz, chcemy cię słuchać. :)
#126 Mimi
Marcysia wypełniła. Skrzypeńko, to było coś na "f", a nie na G". Ale - klasyczne, jak chciałaś. ;) Jak z przymrużeniem oka, to na całego. ;)
#127 skrzypenka
Wypełniłam od Marcysi
#128 balteam
Wyzwanie od Skrzypenki kilka słów o sobie, zrobione.
Nominuję Monikazarczuk do zaśpiewania czegoś co sama napiszesz, jedno i drugie bardzo dobrze potrafisz także jeśli nie masz co robić to zapraszam hehe.
#129 skrzypenka
Super, idę sobie słuchać.
#130 Mimi
Moja nominacja wypełniona. A teraz hm - trzeba kogoś wyznaczyć... Skrzypeńko droga: opowiedz lub napisz na blogu o swoich ukochanych operach i śpiewakach.
#131 Julitka
Ej, ale nominujcie też ludzi z poza tego kółeczka, co się tworzy, dobrze?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#132 djsenter
Ja w takim razie nominuje Lwice, żeby zaśpiewała najbardziej Anielskim głosem, co kolwiek. Byle człowiek się poczół lżej i spokojniej. Jeżeli tego posta nie zobaczy, to możecie jej napisać, bo ja raczej nie należe do grona osób z którymi chce mieć do czynienia;xD
#133 skrzypenka
A ty Julitko może byś swoją zrealizowała anie taki tekst tu piszesz.
#134 skrzypenka
Mimi przyjmuję nominacje, mam jeszcze dwie głosowe do zrealizowania, bo zaśpiewać muszę i zagrać. :)
#135 Mimi
Skrzypeńko, spoczko. Poczekamy. :) Nominowałam też Marcysię - ponownie. Przyjęła wyzwanie. Dałam jej dwa zadanka do wyboru. :) I nominuję kogoś nowego: Sylwinkę, aby nam opowiedziała o swoich ulubionych autorach książek - może być o jednym. Na pewno ktoś z książkoholików się zainspiruje. :)
#136 daszekmdn
Nominuję Longshoota do napisania recęzji dowolnej gry :D
i
Gracjana do szerszego wpisu o transmitterach FM, bo się nimi jara xD.
#137 skrzypenka
Nominowałam Zuzę, mam nadzieję, że przyjmie nominacje.
#138 skrzypenka
Nominowałam kiedyś Dorkę Krać i Teletubis, ale Dorka mi nie odpisała, a Teletubis nie ma warunków, więc nie mów Julitko, że nie angarzujemy nikogo nowego.
#139 skrzypenka
Nominacja od Zuzy przyjęta, napisałam do Gosi z cyferkami i do Gabi, może przyjmą swoje nominacje.
#140 DJGraco
Dobraprzyjmuję nominację Daszek. Wpis pojawi się na blogu na dniach.