Ja chętnie coś bym eleganckiego przyjęła, więc jeśli masz na mnie, Skrzypenko lub ktokolwiek, pomysł, to śmiało
Happy hacking
Przeczytałam xd Zapraszam na bloga :D A teraz myślę nad nominacjami dla Was
🇺🇦 🇵🇱
Linda, zrealizowałem. Nie jest to najlepsze wykonanie, ale masz.
Zuzler, napisz wpis o swoim codziennym egzystowaniu co najmniej na 6 tysięcy znaków :D
🇺🇦 🇵🇱
Paulinux, nominuje cię do zrobienia listy z 10 piosenek, których najbardziej lubisz słuchać. Jeśli chcesz, możesz opowiedzieć o nich coś, albo o tym, dla czego ich lubisz.
Dobra. Opowiem razem ze skojarzeniami. Nominacja fajna, przyjmuję.
Happy hacking
A ja nominuję tego, kto chce po prostu :D żeby zagrał coś własnego, jakis swój utwór, coś takiego, by nie brać tylko od innych. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
nominacje zostały spełnione, skrzypenko i zuzler. możecie zaglądać i reszta też.
marzenia się spełniają.
Ja nominuję skrzypenkę do napisania opowiadania o Bellatrix Lestrange.
marzenia się spełniają.
OK, przyjmuję oba, a do Paulinux: ja już Cię nominowałam i z tego co widzę, nie recytowałaś wiersza, a przynajmniej nie poinformowałaś o tym. Wiersz o tematyce, stopniu powagi i długości dowolnej, byle najmniej 6 wersów.
A nie, przepraszam, wybacz mi Paulino. ALbo nie napisałaś o tym, albo nie zauważyłam.
Nominuję zuzler do powiedzenia jakiejś śmiesznej historii ze swojego dzieciństwa.
marzenia się spełniają.
O Boże! Czy w moim dzieciństwie zdarzyło się cokolwiek śmiesznego? No ale spróbuję, spróbuję. TYlko zastrzegam sobie prawo do napisania tej historii, nie jestem dobra w gadaniu.
nominuje mimi do zagrania czegoś z klasyki.
marzenia się spełniają.
Rzeczywiście nie napisałam
Happy hacking
Challenge accepted. Tylko jeszcze niewiem kiedy to nagram. ;)
Nominuję Kosa12 do improwizacji na swoim blogu.
marzenia się spełniają.
Radovest, dzięki.
Marcysia, przyjmuje.
Große Operndiva?
Paulinux mam, zaśmiej się na blogu tak zaraźliwie, tak aktorsko wręcz, zaraź nas tym śmiechem <3
Große Operndiva?