Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#101 Paulinux
Ja chętnie coś bym eleganckiego przyjęła, więc jeśli masz na mnie, Skrzypenko lub ktokolwiek, pomysł, to śmiało
#102 Monia01
Przeczytałam xd Zapraszam na bloga :D A teraz myślę nad nominacjami dla Was
🇺🇦 🇵🇱
#103 monstricek
Linda, zrealizowałem. Nie jest to najlepsze wykonanie, ale masz.
#104 Monia01
Zuzler, napisz wpis o swoim codziennym egzystowaniu co najmniej na 6 tysięcy znaków :D
🇺🇦 🇵🇱
#105 monstricek
Paulinux, nominuje cię do zrobienia listy z 10 piosenek, których najbardziej lubisz słuchać. Jeśli chcesz, możesz opowiedzieć o nich coś, albo o tym, dla czego ich lubisz.
#106 Paulinux
Dobra. Opowiem razem ze skojarzeniami. Nominacja fajna, przyjmuję.
#107 daszekmdn
A ja nominuję tego, kto chce po prostu :D żeby zagrał coś własnego, jakis swój utwór, coś takiego, by nie brać tylko od innych. :)
#108 marcysia
nominacje zostały spełnione, skrzypenko i zuzler. możecie zaglądać i reszta też.
#109 marcysia
Ja nominuję skrzypenkę do napisania opowiadania o Bellatrix Lestrange.
#110 Zuzler
OK, przyjmuję oba, a do Paulinux: ja już Cię nominowałam i z tego co widzę, nie recytowałaś wiersza, a przynajmniej nie poinformowałaś o tym. Wiersz o tematyce, stopniu powagi i długości dowolnej, byle najmniej 6 wersów.
#111 Zuzler
A nie, przepraszam, wybacz mi Paulino. ALbo nie napisałaś o tym, albo nie zauważyłam.
#112 marcysia
Nominuję zuzler do powiedzenia jakiejś śmiesznej historii ze swojego dzieciństwa.
#113 Zuzler
O Boże! Czy w moim dzieciństwie zdarzyło się cokolwiek śmiesznego? No ale spróbuję, spróbuję. TYlko zastrzegam sobie prawo do napisania tej historii, nie jestem dobra w gadaniu.
#114 marcysia
no dobra niech będzie.
#115 marcysia
nominuje mimi do zagrania czegoś z klasyki.
#116 Paulinux
Rzeczywiście nie napisałam
#117 denis333
Challenge accepted. Tylko jeszcze niewiem kiedy to nagram. ;)
#118 marcysia
Nominuję Kosa12 do improwizacji na swoim blogu.
#119 skrzypenka
Radovest, dzięki.
Marcysia, przyjmuje.
#120 skrzypenka
Paulinux mam, zaśmiej się na blogu tak zaraźliwie, tak aktorsko wręcz, zaraź nas tym śmiechem <3