Edited
Proszę wyżucić ten post, usunąć, czy jakoś tak. Niech nie zaśmieca wątku. Mam nominację dla Balteama i Zuzler - Napiszcie w kilku zdaniach, jak wyglądałyby wakacje waszych marzeń?
Mam nominację dla Marolka i Daszka. Uprzedzam, to będzie trochę odjechane. Gdybyście mogli zmienić się w jakieś zwierzę, co by to było i dlaczego? Popuśćcie wodzę fantazji. Możecie napisać wpis tekstowy albo nagrać wpis audio.
1 likes
No to lecim. Dla wszystkich nominancja, skoro Marolk mógł, to ja też.
Dowiadujecie się, że świat za godzinę się skończy. Dodatkowo rząd znosi wszelkie prawo aby każdy poczuł się przez chwilę kompletnie wolnym. Co robicie?
PS: Nominację od Monte przyjmuję.
Dowiadujecie się, że świat za godzinę się skończy. Dodatkowo rząd znosi wszelkie prawo aby każdy poczuł się przez chwilę kompletnie wolnym. Co robicie?
Mam nominację dla Skrzypeńki, Jamajki, Graco i Sentera. Gdybyście mogli spędzić dwa tygodnie z kimś z Eltena, kto by to był i dlaczego? Forma pisemna lub audio, wystarczy kilka zdań.
1 likes
oo dobra :)
2 likes
To był taki stary dowcip z czasów radzieckich w tym temacie. Naukowcy ogłosili, że za godzinę etc... Nowy York. Strzelaniny i -apady na banki. Paryż: wszyscy chleją wino i się bzykają. Moskwa: Wielki tłum z taczkami i łopatami na Placu Czerwonym. Nad tłumem transparent: "Plan pięcioletni w godzinę". - (daszekmdn):
nNo to lecim. Dla wszystkich nominancja, skoro Marolk mógł, to ja też.
--
nNo to lecim. Dla wszystkich nominancja, skoro Marolk mógł, to ja też.
--
Jak można dodać osobę do nominacji, którą się już napisało, żeby ta osoba o tym wiedziała i inni też?
1 likes
Yyyy... Nie ma żadnych zasad. :D
-- (Monte):
Jak można dodać osobę do nominacji, którą się już napisało, żeby ta osoba o tym wiedziała i inni też?
--
-- (Monte):
--
1 likes
na wpisie daj kontrol w i jak masz kogoś w kontaktach i on cieie też ma, to możesz mu zawzmiankować ten konkretny wpis.
Jeżeli Zuzler nie chce podjąć tej nominacji, to Może zechciałaby Paulinux? (Monte):
Mam nominację dla Balteama i Zuzler - Napiszcie w kilku zdaniach, jak wyglądałyby wakacje waszych marzeń?
--
Mam nominację dla Balteama i Zuzler - Napiszcie w kilku zdaniach, jak wyglądałyby wakacje waszych marzeń?
--
Rozumiem, wiem, jak wzmiankować. Ale dziękuję. (balteam):
na wpisie daj kontrol w i jak masz kogoś w kontaktach i on cieie też ma, to możesz mu zawzmiankować ten konkretny wpis.
--
--
@Monte Trochę szalejesz z tymi nominacjami. Wiesz przynajmniej, komu jakie dałaś? Bo ja się zaczynam gubić.
Jedna nominacja odpadnie, jeżeli Balteam i Zuzler się nie podejmują. Ale może Paulinux się podejmie? Jeżeli nie, nominację o wakacjach można wyrzucić. I już będzie mniej.
To ja też mam dla chętnych i odważnych muzykujących / śpiewających. Nagrajcie coś, ale tak na 100% albo więcej. Nie na zasadzie "a, nie chciało mi się i jakoś tam to jeb**em tylko tak rzeczywiście na maksa możliwości, żeby w razie komentarza, że no, jakoś wyszło trzebaby odpowiedzieć, że trudno, lepiej nie umiem.