Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#1041 Monte
Proszę wyżucić ten post, usunąć, czy jakoś tak. Niech nie zaśmieca wątku. Mam nominację dla Balteama i Zuzler - Napiszcie w kilku zdaniach, jak wyglądałyby wakacje waszych marzeń?
#1042 Monte
Mam nominację dla Marolka i Daszka. Uprzedzam, to będzie trochę odjechane. Gdybyście mogli zmienić się w jakieś zwierzę, co by to było i dlaczego? Popuśćcie wodzę fantazji. Możecie napisać wpis tekstowy albo nagrać wpis audio.
#1043 daszekmdn
No to lecim. Dla wszystkich nominancja, skoro Marolk mógł, to ja też.
Dowiadujecie się, że świat za godzinę się skończy. Dodatkowo rząd znosi wszelkie prawo aby każdy poczuł się przez chwilę kompletnie wolnym. Co robicie?
PS: Nominację od Monte przyjmuję.
#1044 Monte
Mam nominację dla Skrzypeńki, Jamajki, Graco i Sentera. Gdybyście mogli spędzić dwa tygodnie z kimś z Eltena, kto by to był i dlaczego? Forma pisemna lub audio, wystarczy kilka zdań.
#1045 skrzypenka
oo dobra :)
#1046 MarOlk
Przyjmuję :D
#1047 djsenter
Czemu nie? :D :D
#1048 MarOlk
To był taki stary dowcip z czasów radzieckich w tym temacie. Naukowcy ogłosili, że za godzinę etc... Nowy York. Strzelaniny i -apady na banki. Paryż: wszyscy chleją wino i się bzykają. Moskwa: Wielki tłum z taczkami i łopatami na Placu Czerwonym. Nad tłumem transparent: "Plan pięcioletni w godzinę". - (daszekmdn):
nNo to lecim. Dla wszystkich nominancja, skoro Marolk mógł, to ja też.
Dowiadujecie się, że świat za godzinę się skończy. Dodatkowo rząd znosi wszelkie prawo aby każdy poczuł się przez chwilę kompletnie wolnym. Co robicie?
PS: Nominację od Monte przyjmuję.
--
#1049 Monte
Jak można dodać osobę do nominacji, którą się już napisało, żeby ta osoba o tym wiedziała i inni też?
#1050 Julitka
Yyyy... Nie ma żadnych zasad. :D
-- (Monte):
Jak można dodać osobę do nominacji, którą się już napisało, żeby ta osoba o tym wiedziała i inni też?
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1051 Monte
Ach, rozumiem.
#1052 balteam
na wpisie daj kontrol w i jak masz kogoś w kontaktach i on cieie też ma, to możesz mu zawzmiankować ten konkretny wpis.
#1053 Monte
Jeżeli Zuzler nie chce podjąć tej nominacji, to Może zechciałaby Paulinux? (Monte):
Mam nominację dla Balteama i Zuzler - Napiszcie w kilku zdaniach, jak wyglądałyby wakacje waszych marzeń?
--
#1054 Monte
Balteam też nie chce.
#1055 Monte
Rozumiem, wiem, jak wzmiankować. Ale dziękuję. (balteam):
na wpisie daj kontrol w i jak masz kogoś w kontaktach i on cieie też ma, to możesz mu zawzmiankować ten konkretny wpis.
--
#1056 Julitka
@Monte Trochę szalejesz z tymi nominacjami. Wiesz przynajmniej, komu jakie dałaś? Bo ja się zaczynam gubić.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1057 Monte
Wiem, nie martw się.
#1058 Monte
Miałam kilka pomysłów naraz.
#1059 Monte
Jedna nominacja odpadnie, jeżeli Balteam i Zuzler się nie podejmują. Ale może Paulinux się podejmie? Jeżeli nie, nominację o wakacjach można wyrzucić. I już będzie mniej.
#1060 tomecki
To ja też mam dla chętnych i odważnych muzykujących / śpiewających. Nagrajcie coś, ale tak na 100% albo więcej. Nie na zasadzie "a, nie chciało mi się i jakoś tam to jeb**em tylko tak rzeczywiście na maksa możliwości, żeby w razie komentarza, że no, jakoś wyszło trzebaby odpowiedzieć, że trudno, lepiej nie umiem.