Nominację o małej ojczyźnie też można wyrzucić, jeżeli nikt jej nie podejmie.
Mam wrażenie, że z tymi nominacjami się porobiło jak na jakiejś libertyńskiej orgii. Każdy każdego.
1 likes
@Monte Przede wszystkim nie pisz kilku postów pod rząd, błagam. Po drugie, jak kogoś nominujesz, to czekaj, aż zaakceptuje lub odrzuci. Poczekaj nawet kilkanaście dni, bo może chce zrobić z tej nominacji niespodziankę na swoim blogu, więc jak Ci nie odpowiada przez 5 minut, to wcale nie znaczy, że odrzucił. Ja nadal myślę nad nominacją Marolka o dziesięciu wkurzających rzeczach i takich, które mogłyby zniknąć też, bo one się trochę pokrywają i nie wiem, jak je ująć w jedno, mimo że minęły chyba ze 2 tygodnie.
Ja rozumiem, ale po pierwsze, to był pierwszy raz, kiedy kogokolwiek nominowałam, a po drugie, jak pisałam wcześniej, miałam kilka pomysłów na raz i bałam się, że zapomnę, a po trzecie, następnym razem będę nominować tylko tych, których znam bliżej. Dziękuję.
Dla tych, których nominowałam, którym niepodpasowała nominacja, którzy nie chcą zrealizować pozostałych propozycji: Napiszcie lub opowiedzcie o swoim ulubionym artyście muzycznym i dlaczego lubicie jego muzykę.
Ale kto tu mówi o jakimś kułku adoracji,po prostu jak dużo osób nominuje dużo innych ludzi to się te nominacje przejadają, tak było z pół roku temu, moda na nominacje przeminęła i znowu wróciły, pewnie znowu będzie tak samo.
Po drugie jak dużo ludzi robi nominacje na tn sam temat, to przynajmniej mi, nie chce się już o nich czytać na kolejnym blogu.
Po drugie jak dużo ludzi robi nominacje na tn sam temat, to przynajmniej mi, nie chce się już o nich czytać na kolejnym blogu.
@Tomecki chciałbym, ale nie czuję się na to gotowy. W sensie nadal się uczę i nie uważam się za super wybitnego tekściarza, rapera czy innego śpiewaka. Cały czas podnoszę sobie poprzeczkę, to jeszcze nie ten poziom. Chociaż, można uznać, że jak na rok 2024 i sobie co kilka lat robić update :D
A ja bym chętnie poczytał jakieś komentarze od profesjonalniejszych osób na twój temat @senter.
Niektóre można siędomyślić, ale jak ktoś by cię tak ładnie skomentował, bardzo fajną informację zwrotną byś miał.
Niektóre można siędomyślić, ale jak ktoś by cię tak ładnie skomentował, bardzo fajną informację zwrotną byś miał.
Nie chodziło mi o to aby robić coś profesjonalnie tylko na swoje prywatne, osobiste 100%. Tak żeby nie było w razie czego wytłumaczenia, że w sumie to robiłem to tak z nudów i w razie co to umiem lepiej tylko jakoś mi się nie chciało.
no dobra, mogę coś zaśpiewać, ale nie umiem nagrać tego tak profesjonalnie, jak wy przez te programy :)
Nie ma znaczenia, kogo się nominuje, bo tu jest dowolny wybór, więc nie przejmuj sie i śmiało nominuj. :)
Ja mam do spełnienia nominacje od Marolka i Julitki, pamiętam o nich. :)
-- (Monte):
Ja rozumiem, ale po pierwsze, to był pierwszy raz, kiedy kogokolwiek nominowałam, a po drugie, jak pisałam wcześniej, miałam kilka pomysłów na raz i bałam się, że zapomnę, a po trzecie, następnym razem będę nominować tylko tych, których znam bliżej. Dziękuję.
--
Ja mam do spełnienia nominacje od Marolka i Julitki, pamiętam o nich. :)
-- (Monte):
--
Jak trzeba mix jakis prosty zrobić to daj mi znać na PV. Nagrasz jak nagrasz, postaram się w audio wyciągnać tyle na ile umiem na swoje mozliwości.
@Monia01 @pajper @Zuzler i @Daszek Nominuję Was do pokazania we wpisie audio na blogu, co macie w swoim podróżnym plecaku. Możecie wspomnieć o tym, co zabieracie zawsze, tj. nie wiem, bielizna, piżama itp itd, ale chodzi mi raczej o to, co z niego nigdy praktycznie nie znika. Jeśli jest to butelka filtrująca - ok, jeśli słuchawki, laptop, konkretny powerbank, ukochana maskotka - takoż. :D
Zasada jest jedna: Nie możecie obejrzeć zawartości przed nagraniem. Wycinanie momentów krępujących, np. gdybyście znaleźli tam zapleśniałą kanapkę lub opakowanie z podejrzaną zawartością jest dozwolone, ale musicie wyciągać rzeczy "na żywca". Czyli najlepiej to zrobić przed podróżą lub po niej. :)
Do dzieła!
Zasada jest jedna: Nie możecie obejrzeć zawartości przed nagraniem. Wycinanie momentów krępujących, np. gdybyście znaleźli tam zapleśniałą kanapkę lub opakowanie z podejrzaną zawartością jest dozwolone, ale musicie wyciągać rzeczy "na żywca". Czyli najlepiej to zrobić przed podróżą lub po niej. :)
Do dzieła!
No dobra, przyjmuję, choć najbliższa podróż, o jakiej wiem ma być rzekomo w kwietniu.
@Zuzler Możesz spróbować bez podróży, ale zasymulować, jakbyś gdzieś jechała tak, żeby o niczym nie zapomnieć. Np. o tym konkretnym paragonie z Żabki, który musi, koniecznie musi, się znajdować w lewej przedniej kieszeni, bo jak nie... xd
Problem jest tylko taki, że wszystko wypakowane a i na chwilę obecną nie bardzo się gdzieś wybieram. Ci co mnie znają to wiedzą, że zazwyczaj są to setki kabli kaset i ogólnopojętej elektroniki. Już nie raz się przydały mimo wielkiego hurrr durrr po co Ci tego tyle raz np uratowałem imprezę xD.