Poprzednia
55 / 55
No widzisz, ja też nie mam jakiejś specjalnej torby podróżnej, a w codziennych, niestety, jakiś czas temu zrobiłam porządek. :D
1 likes
@Paulinux Mogłabym Ci ją przydzielić, ale pomyślałam, że właśnie nie, niech nie będzie tak łatwo; niech się pomęczą, a może Ty oberwiesz rykoszetem.
Ktoś tam kiedyś gdzieś mnie o jakie kulinaria pytał. Jeśli robienie kawy się pod to zalicza, to jest na głównym blogu :D.
Edytowano
Odświeżam wątek: Dla wszystkich. Było już ode mnie cos takiego ale bardziej sprecyzowane. Post na blogu w całości napisany / nagrany w innym języku byle nie po Angielsku, który jakkolwiek znacie, nie koniecznie perfekcyjnie. Wszystko oczywiście bez gpt i translatorów.
Edytowano
OK, kontrowersyjnie jak za starych dobrych czasów:
Najgorsze wersy, wpadki, kawałki i wizerunkowe wtopy Twoich ulubionych raperów.
-- (wojtas):
JA też wezmę jak coś
--
Najgorsze wersy, wpadki, kawałki i wizerunkowe wtopy Twoich ulubionych raperów.
-- (wojtas):
JA też wezmę jak coś
--
A, moje niektóre stare zrealizuję w najbliższym czasie.
Ta od Julity to na pewno i od Paulinuxa też bo wpadek z nagrywek mam całkiem sporo ino nie wiele spektakularnych haha no i najwięcej z osobami postronnymi, które chyba się nie obrażą, jak wrzucę coś z ogólnopojętej śmiechawy przy nagrywaniu posta z przed 3 4 lat.
Ta od Julity to na pewno i od Paulinuxa też bo wpadek z nagrywek mam całkiem sporo ino nie wiele spektakularnych haha no i najwięcej z osobami postronnymi, które chyba się nie obrażą, jak wrzucę coś z ogólnopojętej śmiechawy przy nagrywaniu posta z przed 3 4 lat.
@Camila żeby przerwać kółko, opowiedz na blogu trzy najszczęśliwsze historie, momenty, wspomnienia ze swojego życia. W conajmniej piętnastu pełnowymiarowych zdaniach każde. Z uzasadnieniem, czemu akurat to. :D No wiesz, chodzi o to, żeby nie było tylko lakonicznie, tak "na odwal się".
Hej. Mam nominację dla jednego z eltenowiczów zajmujących się blogiem "Pobawmy sie AI", żeby zrobił rap z talkbacka o Eltenie lub o czymś innym.
Nominacje trochę umarły, a może warto je ożywić:
Nominuję Skrzypenkę, żeby opowiedziała o wszystkich kosmetykach, jakie obecnie używa. Na kanwie jej dwóch ostatnich wpisów wpadło mi to do głowy. :)
Nominuję Skrzypenkę, żeby opowiedziała o wszystkich kosmetykach, jakie obecnie używa. Na kanwie jej dwóch ostatnich wpisów wpadło mi to do głowy. :)
Nie jest tego dużo, ale chetnie nagram w wolnej chwili. :)
Poprzednia
55 / 55