Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#1081 Zuzler
No widzisz, ja też nie mam jakiejś specjalnej torby podróżnej, a w codziennych, niestety, jakiś czas temu zrobiłam porządek. :D
#1082 Paulinux
Kurde, szkoda że nie oberwałam tą nominacją hahah
#1083 Julitka
@Paulinux Mogłabym Ci ją przydzielić, ale pomyślałam, że właśnie nie, niech nie będzie tak łatwo; niech się pomęczą, a może Ty oberwiesz rykoszetem.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1084 Monia01
Zastanowię się nad nominacją, bo raczej nie planowałam postów audio na blogu
🇺🇦 🇵🇱
#1085 daszekmdn
Ktoś tam kiedyś gdzieś mnie o jakie kulinaria pytał. Jeśli robienie kawy się pod to zalicza, to jest na głównym blogu :D.
#1086 daszekmdn
Odświeżam wątek: Dla wszystkich. Było już ode mnie cos takiego ale bardziej sprecyzowane. Post na blogu w całości napisany / nagrany w innym języku byle nie po Angielsku, który jakkolwiek znacie, nie koniecznie perfekcyjnie. Wszystko oczywiście bez gpt i translatorów.
#1087 daszekmdn
OK, kontrowersyjnie jak za starych dobrych czasów:
Najgorsze wersy, wpadki, kawałki i wizerunkowe wtopy Twoich ulubionych raperów.
-- (wojtas):
JA też wezmę jak coś
--
#1088 daszekmdn
A, moje niektóre stare zrealizuję w najbliższym czasie.
Ta od Julity to na pewno i od Paulinuxa też bo wpadek z nagrywek mam całkiem sporo ino nie wiele spektakularnych haha no i najwięcej z osobami postronnymi, które chyba się nie obrażą, jak wrzucę coś z ogólnopojętej śmiechawy przy nagrywaniu posta z przed 3 4 lat.
#1089 wojtas
OO Dashek, fajna nominacja, podejmę się na dniach
#1090 camila
Żeby przerwać to kółko, to i ja się zgłaszam do nominacji :D
#1091 Julitka
@Camila żeby przerwać kółko, opowiedz na blogu trzy najszczęśliwsze historie, momenty, wspomnienia ze swojego życia. W conajmniej piętnastu pełnowymiarowych zdaniach każde. Z uzasadnieniem, czemu akurat to. :D No wiesz, chodzi o to, żeby nie było tylko lakonicznie, tak "na odwal się".
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1092 camila
Przyjęte ;)
#1093 Monte
Hej. Mam nominację dla jednego z eltenowiczów zajmujących się blogiem "Pobawmy sie AI", żeby zrobił rap z talkbacka o Eltenie lub o czymś innym.