Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 48 / 55 Next

Agata.d

#941 ·

A o jedzeniu też może być, popieram.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Pitef

#942 ·

Spoko, w przeciągu 2 tyg powinno się pojawić.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

daszekmdn

#943 ·

Kiedyś dostałem nominację aby nagrać wpis, w którym zagraniczny syntezator czyta Polski tekst, i takową daję Nunowi tylko z większym utrudnieniem.
Niech Chiński syntezator przeczyta coś dłuższego po Polsku.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Agata.d

#944 ·

Ło matko, ciekawa jestem jak to będzie brzmiało.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

DJGraco

#945 ·

Nuno dawej jakąś ładną panią na syntezatur :D

Agata.d

#946 ·

Eeetam pana lepiej. Najlepiej jakiegoś z fajnym męskim głosem.

DJGraco

#947 ·

A to może na obu XD?
Tekst wystarczy napisać tylko raz.
Ale my tu pitu pitu a jeszcze sam Nunoniczny sę nie wypowiedział.

nuno69

#948 ·

Essa, wypełnione xD.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

zywek

#949 ·

Aa, nikt już tu nie żyje, czy jak?

Julitka

#950 ·

Nikomu się nie chce. :D Nuno ma nominację w wyzwaniu łańcuszkowym, ale chyba nawet nie widział.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

skrzypenka

#951 ·

Czasu brak na te nominacje, niestety. Z mojej strony również go brak.
Große Operndiva?

MarOlk

#952 ·

A te wyzwania to zdechły już śmiercią powolną czy jeszcze ktoś coś...?

Zuzler

#953 ·

1 likes
Ja cały czas zastanawiam się nad wykonaniem jednego, acz dość niezobowiązująco.

zywek

#954 ·

Ja jestem otwarty na jakiś wpis ewentualny do wykonania, więc jak ktoś ma jakieś sugestie co do mojej kariery życiowej to zapraszam :D

lwica

#955 ·

ja również chętnie przyjmę, pamiętam o tej, którą mam zrobić, ale na razie warunków brak.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

DJGraco

#956 ·

Ja miałem kiedyś napisać recenzję mojego tecsuna, ale kurde zawsze coś a jakoś się do tego zabrać nie mogę.

wojtas

#957 ·

1 likes
JA też wezmę jak coś

Julitka

#958 ·

4 likes
Reaktywuję i nominuję Skrzypenkę do zrobienia dwóch rzeczy: Po pierwsze, zagrania czegoś na blogu na skrzypcach, co najbardziej lubi, a po drugie, może być w tym samym wpisie, do zagrania też czegoś, ale na spontanie. Coś, co akurat jej przyjdzie na myśl w tym konkretnym momencie. Mogę odwdzięczyć się tym samym, posłuchacie, jak nie umiem grać.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

camila

#959 ·

1 likes
O! Zgłaszam się też do tych dziwnych nominacji. ;)
ENFP

skrzypenka

#960 ·

Jeeeej, co za zaskoczenie, to ja cię nominuję do tego samego, dobra? <3
:)

-- (Julitka):
Reaktywuję i nominuję Skrzypenkę do zrobienia dwóch rzeczy: Po pierwsze, zagrania czegoś na blogu na skrzypcach, co najbardziej lubi, a po drugie, może być w tym samym wpisie, do zagrania też czegoś, ale na spontanie. Coś, co akurat jej przyjdzie na myśl w tym konkretnym momencie. Mogę odwdzięczyć się tym samym, posłuchacie, jak nie umiem grać.

--
Große Operndiva?
Poprzednia 48 / 55 Next