Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#941 Agata.d
A o jedzeniu też może być, popieram.
#942 Pitef
Spoko, w przeciągu 2 tyg powinno się pojawić.
#943 daszekmdn
Kiedyś dostałem nominację aby nagrać wpis, w którym zagraniczny syntezator czyta Polski tekst, i takową daję Nunowi tylko z większym utrudnieniem.
Niech Chiński syntezator przeczyta coś dłuższego po Polsku.
#944 Agata.d
Ło matko, ciekawa jestem jak to będzie brzmiało.
#945 DJGraco
Nuno dawej jakąś ładną panią na syntezatur :D
#946 Agata.d
Eeetam pana lepiej. Najlepiej jakiegoś z fajnym męskim głosem.
#947 DJGraco
A to może na obu XD?
Tekst wystarczy napisać tylko raz.
Ale my tu pitu pitu a jeszcze sam Nunoniczny sę nie wypowiedział.
#948 nuno69
Essa, wypełnione xD.
#949 zywek
Aa, nikt już tu nie żyje, czy jak?
#950 Julitka
Nikomu się nie chce. :D Nuno ma nominację w wyzwaniu łańcuszkowym, ale chyba nawet nie widział.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#951 skrzypenka
Czasu brak na te nominacje, niestety. Z mojej strony również go brak.
#952 MarOlk
A te wyzwania to zdechły już śmiercią powolną czy jeszcze ktoś coś...?
#953 Zuzler
Ja cały czas zastanawiam się nad wykonaniem jednego, acz dość niezobowiązująco.
#954 zywek
Ja jestem otwarty na jakiś wpis ewentualny do wykonania, więc jak ktoś ma jakieś sugestie co do mojej kariery życiowej to zapraszam :D
#955 lwica
ja również chętnie przyjmę, pamiętam o tej, którą mam zrobić, ale na razie warunków brak.
#956 DJGraco
Ja miałem kiedyś napisać recenzję mojego tecsuna, ale kurde zawsze coś a jakoś się do tego zabrać nie mogę.
#957 wojtas
JA też wezmę jak coś
#958 Julitka
Reaktywuję i nominuję Skrzypenkę do zrobienia dwóch rzeczy: Po pierwsze, zagrania czegoś na blogu na skrzypcach, co najbardziej lubi, a po drugie, może być w tym samym wpisie, do zagrania też czegoś, ale na spontanie. Coś, co akurat jej przyjdzie na myśl w tym konkretnym momencie. Mogę odwdzięczyć się tym samym, posłuchacie, jak nie umiem grać.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#959 camila
O! Zgłaszam się też do tych dziwnych nominacji. ;)
#960 skrzypenka
Jeeeej, co za zaskoczenie, to ja cię nominuję do tego samego, dobra? <3
:)
-- (Julitka):
Reaktywuję i nominuję Skrzypenkę do zrobienia dwóch rzeczy: Po pierwsze, zagrania czegoś na blogu na skrzypcach, co najbardziej lubi, a po drugie, może być w tym samym wpisie, do zagrania też czegoś, ale na spontanie. Coś, co akurat jej przyjdzie na myśl w tym konkretnym momencie. Mogę odwdzięczyć się tym samym, posłuchacie, jak nie umiem grać.
--