A o jedzeniu też może być, popieram.
Kiedyś dostałem nominację aby nagrać wpis, w którym zagraniczny syntezator czyta Polski tekst, i takową daję Nunowi tylko z większym utrudnieniem.
Niech Chiński syntezator przeczyta coś dłuższego po Polsku.
Niech Chiński syntezator przeczyta coś dłuższego po Polsku.
A to może na obu XD?
Tekst wystarczy napisać tylko raz.
Ale my tu pitu pitu a jeszcze sam Nunoniczny sę nie wypowiedział.
Tekst wystarczy napisać tylko raz.
Ale my tu pitu pitu a jeszcze sam Nunoniczny sę nie wypowiedział.
Nikomu się nie chce. :D Nuno ma nominację w wyzwaniu łańcuszkowym, ale chyba nawet nie widział.
Czasu brak na te nominacje, niestety. Z mojej strony również go brak.
1 likes
Ja cały czas zastanawiam się nad wykonaniem jednego, acz dość niezobowiązująco.
Ja jestem otwarty na jakiś wpis ewentualny do wykonania, więc jak ktoś ma jakieś sugestie co do mojej kariery życiowej to zapraszam :D
ja również chętnie przyjmę, pamiętam o tej, którą mam zrobić, ale na razie warunków brak.
Ja miałem kiedyś napisać recenzję mojego tecsuna, ale kurde zawsze coś a jakoś się do tego zabrać nie mogę.
4 likes
Reaktywuję i nominuję Skrzypenkę do zrobienia dwóch rzeczy: Po pierwsze, zagrania czegoś na blogu na skrzypcach, co najbardziej lubi, a po drugie, może być w tym samym wpisie, do zagrania też czegoś, ale na spontanie. Coś, co akurat jej przyjdzie na myśl w tym konkretnym momencie. Mogę odwdzięczyć się tym samym, posłuchacie, jak nie umiem grać.
Jeeeej, co za zaskoczenie, to ja cię nominuję do tego samego, dobra? <3
:)
-- (Julitka):
Reaktywuję i nominuję Skrzypenkę do zrobienia dwóch rzeczy: Po pierwsze, zagrania czegoś na blogu na skrzypcach, co najbardziej lubi, a po drugie, może być w tym samym wpisie, do zagrania też czegoś, ale na spontanie. Coś, co akurat jej przyjdzie na myśl w tym konkretnym momencie. Mogę odwdzięczyć się tym samym, posłuchacie, jak nie umiem grać.
--
:)
-- (Julitka):
--