1 likes
Rozumiem, spoko, nie mam pomnysłu, do czego by cię tu nominować, ale jak wymyślę, to dam znać.
7 likes
Dawid, wyzwanie szalone, ale wyobraźnia od lat Ci dopisywała. Napisz jakieś krótkie opowiadanie w którym gloryfikujesz teorię płaskiej ziemii. niech to będzie taki bicz na niedowiarków tej jakże przekonującej teorii.
1 likes
Dawidzie, to byłoby dla Ciebie za proste. Ja nominuję Cię, byś wykonał to w formie wiersza.
Edited
Zaśpiewaj! Ja chcem, żebyś coś zaśpiewała! Ale na żywca i żeby wylądowało tutaj, nie na Youtube
Klaudio, ja bym Ci konkrety chętnie wymyśliła, ale... No nie wiem po prostu, co byś zaśpiwaąła dobrze. Ale, jeśli satysfakcjonuje Cię taka ewentualność, to zaśpiewaj jedną z piosenek, które wykonywałaś za szkolnych czasów. Może być? Jak nie, to coś innego wymodzimy.
Żywku, Ciebie proszę o napisanie tekstu o czymś, czego szczerze nienawidzisz. Najmniej 3000 znaków. ALe, uwaga! WYbierz temat, którego nie poruszałeś od roku.
O matko... Jakiego tematu ja nie poruszałem od roku... Chyba ciężko mi będzie coś znaleźć, ale spróbuję.
Ale za cholerę nie powiedziałabym, że to jest super. Jednak, jeśli dobrze przyduszę kolegę Sentera, to może wystawi u siebie to, co razem żeśmy wymodzili, gdy u mnie był. To Cię pewnie bardziej usatysfakcjonuje. :)
-- (skrzypenka):
Hiehiehie, pisanie opowiadań jest dla Ciebie dziecinnie proste, więc proszę, byś, jeśli masz w domu instrument muzyczny, albo dostęp do jakiegoś gdzieś, coś nam na nim zaimprowizowała, tak na żywioł idź, to będzie spontaniczne i na pewno super. :)
--
-- (skrzypenka):
Hiehiehie, pisanie opowiadań jest dla Ciebie dziecinnie proste, więc proszę, byś, jeśli masz w domu instrument muzyczny, albo dostęp do jakiegoś gdzieś, coś nam na nim zaimprowizowała, tak na żywioł idź, to będzie spontaniczne i na pewno super. :)
--
dziękuję, idę słuchać. :)
Hej. Swego czasu dostałem nominację od Daszka zdaje się na zrobienie czegoś z orkiestrą i z pazurem, no to znaczy z gitarzyskami i tak dalej. No to mnię coś naszło i coś tam nabroiłem na blogu.
Swój stary utworek trochu przerobiłem. Jak by co jestem gotów na nowe nominacje.
Swój stary utworek trochu przerobiłem. Jak by co jestem gotów na nowe nominacje.
No dobrze, skoro tak, to proszę bardzo. Zrób coś Tajanie głównym motywem serialowym z "gry o tron", jakoś go fajnie zaaranżuj czy coś.
-- (tajan1991):
Hej. Swego czasu dostałem nominację od Daszka zdaje się na zrobienie czegoś z orkiestrą i z pazurem, no to znaczy z gitarzyskami i tak dalej. No to mnię coś naszło i coś tam nabroiłem na blogu.
--
-- (tajan1991):
--
Hmmm, nic fajniejszego mi do głowy nie przyszło, ale moja nominacja jest taka. Nagraj piosenkę, oczywiście rapową o swoim ulubionym premiksie. Ulubionym smakowo. Opisz jego smak i dlaczego to właśnie ten.
-- (Pitef):
Dajtie i mnie coś.
--
-- (Pitef):
Dajtie i mnie coś.
--