Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#861 DJGraco
Jakieś tam były, ale niestety zniknęły, bo stary blog poleciał w kosmos.
#862 Agata.d
Ja chyba też jakieś tam miałam, ale już ich nie pamiętam.
#863 pates
@Agata wybacz, wiem, że to dawno było, ale, wena mnie kompletnie nie bierze! Ja pamiętam, pamiętam. Ale, piszący wiedzą, jak to z weną jest.
#864 skrzypenka
Tutaj czekały na mnie nowe, ale nie pamiętam jakie właśnie.
#865 Agata.d
No widzisz, ty pamiętasz, a ja już zapomniałam. 🙂 Wiem, jak to jest z weną. -- (pates):
@Agata wybacz, wiem, że to dawno było, ale, wena mnie kompletnie nie bierze! Ja pamiętam, pamiętam. Ale, piszący wiedzą, jak to z weną jest.
--
#866 skrzypenka
Nominuję wiolinistkę, by zagrała nam na skrzypcach drugą część koncertu Mendelssohna e-moll. Drugą tylko, bo jestem litościwa i łaskawa. :d Co ty na to moja skrzypuniu kochana?
#867 skrzypenka
Nominuję Mimi, by zagrała walc a-moll Chopina, ten z filmu "pragnienie miłości". A jak nie walc, to jakiś nocturn sobie wybierz. Widzisz, jaka jestem dobra? Podejmiesz się, Emilko? :)
#868 skrzypenka
Magmar na tapetę teraz, kochana, ty proszę, zaśpiewaj piosenkę Anny Jantar "na skrzydłach dni". Podejmiesz się?
#869 skrzypenka
Agata Denus, proszę, zrób jakiś podcast o tym, jak gotujesz, gotój na nim, mów po kolei co robisz, ale proszę Cię, byś nam jakieś drugie danie zrobiła, schabiki jakieś, ziemniaczki i jakaś suruweczka. Co ty na to?
#870 skrzypenka
Julitka, teraz ty, proszę Cię, bys na swoim blogu powiedziała, bo już nie chcę, byś pisała, bo nie chcę cię obciążać, wszystko o odrzywkach do włosów, wyjaśniła jak je dobrać, co to jest porowatość włosów, na co zwrócić uwagę przy doborze kosmetyków do włosów i różne takie ciekawostki, które uwarzasz za ważne. Ja bym chętnie posłuchała.
#871 skrzypenka
Oczywiście to moje propozycje, może się podejmiecie, jak nie to napiszcie śmiało, że nie, bo coś tam i już.
#872 skrzypenka
Milena132 czy jak ty tam jesteś, zaśpiewaj nam coś i zagraj na gitarze, jeśli masz warunki, ale nie "zamiast" Geppert, bo to już było.
#873 skrzypenka
Kto chce ode mnie jeszcze jakąś nominacje? :)
#874 Zuzler
Aa, może ja? Tylko błagam, nie każ mi znowu napisać opowiadania.
#875 skrzypenka
Hiehiehie, pisanie opowiadań jest dla Ciebie dziecinnie proste, więc proszę, byś, jeśli masz w domu instrument muzyczny, albo dostęp do jakiegoś gdzieś, coś nam na nim zaimprowizowała, tak na żywioł idź, to będzie spontaniczne i na pewno super. :)
#876 Zuzler
Nie, właśnie w opowiadania to ni cholerę nie umiem. Chyba, że na zadany temat. Ale to chętnie, bierę.
#877 skrzypenka
Jeeest, cudownie, już nie mogę się doczekać. :)
#878 skrzypenka
Dawid, to samo, improwizacja, ale tym razem głosem i wszystko ma być jednostajnymi wartościami rytmicznymi, to już twój wybór jakimi będziesz chciał. Zuzler ma całkowitą dowolność i wartości i odległości, a ty wszystko dowolne, poza wartościami.
#879 magmar Archived
Nie miałam tego w repertuarze, SKrzypeńko. Jak będzie gdzieś podkład z Internecie to kto wie, jednak nie przez najbliższy miesiąc. Nie ma takiej możliwości. Prywatnie napiszę Ci dlaczego.
#880 skrzypenka
Nie ma podkładu, musisz acapella, chyba, że sobie podegrasz, ale spokojnie, zrealizujesz wtedy, gdy będziesz mogła. <3