Nominuję Mimi do opisania jednej sytuacji kiedy ZAWALIŁA ZE SWOJEJ WŁASNEJ WINY, a nie ze względu na czynniki obiektywne.I jak sobie poradziła z tą sytuacją.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Takie małe przypomnionko, bo chyba kolega zapomniał. :) Pozdrawiam.
-- (Snajper22): Nominuje djsentera z Longshootem lub bez, pozostawiam to jemu do rozpatrzenia, zrobić własną interpretację piosenki Horytnica Mój hymn. Powodzenia.
--
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
Wyzywam! A wyzywam panie śpiewające, najlepiej Kasię, o ile uzna, że to dla niej dobra piosenka lub, a co tam, Kat, :) pod tym samym warunkiem ofc, do zaśpiewania tego. https://www.youtube.com/watch?v=UityBuZoXv0
Hm, gdybym nie miała takiej chrypy to nie mówię, że nie. Rozważę wyzwanie jak problemy z głosem się skończą.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Chciałbym nominować użytkownika Nuno 69. Nominacja polega na stworzeniu wpisu na autorskim blogu. temat wpisu, to wyższość Talkbacka nad CSR. Chodzi oczywiście o te funkcje, które w TB są dopracowane, a w CSr nie działają tak dobrze.