Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#821 Postukujacy
Ale czekaj, ,czekaj. Jak założę tego bloga, to to pociągnie za sobą jakieś nieodwracalne konwequencje, cholipka... Tu jest jakiś haczyk.
#822 balteam
Pełno haczyków, nie zakładanie bloga, też pociąga nieodwracalne konsequencje.
#823 Zuzler
No, niestety. Posiadanie bloga zwykle oznacza, że pewna liczba osób zacznie go śledzić, a oże, o zgrozo, prosić, by czasem coś tam zostało zamieszczone...
#824 Postukujacy
To straszne! To faktycznie wyzwanie.
#825 Wiolinistka
Na milion procent będziesz miał fanklub!
#826 Wiolinistka
Trzymam kciuki za tę jedyną, słuszną decyzję ;) Jak stracisz wenę do pisania, zawsze możesz zacząć nagrywać :D
#827 Wiolinistka
Albo opisz nam tę swoją postać tutaj jeśli nie na blogu:) Czy gdzie w koncu ludzie bez blogów mogą wrzucać swoje spełnione nominacje?
#828 balteam
A niech robi bloga, zobaczymy co tam nastuka ciekawego.
#829 Zuzler
Niech robi!
#830 Wiolinistka
Oj, niech, niech!!! :D
#831 Postukujacy
Już, już spokojnie. Zrobię. Nie wiem kiedy, ale zrobię no.
#832 pates
Musiż zrobić. Musiżżżż!
#833 Postukujacy
Czy ktoś mógłby sprawdzić co tam tak łupie w blogach? Spac nie mogę przez to.
#834 Zuzler
Że coooo?
#835 Postukujacy
A nic już. Musiałem się przesłyszeć.
#836 Postukujacy
Nominuję Papierka do zdobycia tajnej informacji co z alkoholi wypadłoby spod lady Pajpera, gdyby niąsolidnie potrząsnąć. :D
#837 Celtic1002
Ja nie wiem, czy się da. :D
-- (Postukujacy):
Nominuję Papierka do zdobycia tajnej informacji co z alkoholi wypadłoby spod lady Pajpera, gdyby niąsolidnie potrząsnąć. :D
--
Anna Frankowska
#838 Wiolinistka
Julitko, zaczynam w prawdzie nie od parownicy, bo dziś słabo z czasem, no ale jakieś tam drobne AGD jest u mnie na blogu :) Mam nadzieję, że zaliczysz ;)
#839 Julitka
Dobra, zaliczam, chociaż jeszcze nie przeczytałam. Tzn. nie przesłuchałam. xd
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#840 tomecki
Podejrzewam, że u Pajpera to głównie spirytus techniczny i pochodne. Aha, trzebaby jeszcze doprecyzować, że tu o etylowy chodzi, bo cholera wie co tam do rakiet potrzebne. :d