Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 42 / 55 Następna

Postukujacy

#821 ·

1 likes
Ale czekaj, ,czekaj. Jak założę tego bloga, to to pociągnie za sobą jakieś nieodwracalne konwequencje, cholipka... Tu jest jakiś haczyk.
INFP

balteam

#822 ·

Pełno haczyków, nie zakładanie bloga, też pociąga nieodwracalne konsequencje.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Zuzler

#823 ·

No, niestety. Posiadanie bloga zwykle oznacza, że pewna liczba osób zacznie go śledzić, a oże, o zgrozo, prosić, by czasem coś tam zostało zamieszczone...

Postukujacy

#824 ·

1 likes
To straszne! To faktycznie wyzwanie.
INFP

Wiolinistka

#825 ·

3 likes
Na milion procent będziesz miał fanklub!

Wiolinistka

#826 ·

3 likes
Trzymam kciuki za tę jedyną, słuszną decyzję ;) Jak stracisz wenę do pisania, zawsze możesz zacząć nagrywać :D

Wiolinistka

#827 ·

Albo opisz nam tę swoją postać tutaj jeśli nie na blogu:) Czy gdzie w koncu ludzie bez blogów mogą wrzucać swoje spełnione nominacje?

balteam

#828 ·

A niech robi bloga, zobaczymy co tam nastuka ciekawego.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Zuzler

#829 ·

Edytowano
Niech robi!

Postukujacy

#831 ·

3 likes
Już, już spokojnie. Zrobię. Nie wiem kiedy, ale zrobię no.
INFP

pates

#832 ·

Musiż zrobić. Musiżżżż!
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Postukujacy

#833 ·

3 likes
Czy ktoś mógłby sprawdzić co tam tak łupie w blogach? Spac nie mogę przez to.
INFP

Postukujacy

#835 ·

4 likes
A nic już. Musiałem się przesłyszeć.
INFP

Postukujacy

#836 ·

Nominuję Papierka do zdobycia tajnej informacji co z alkoholi wypadłoby spod lady Pajpera, gdyby niąsolidnie potrząsnąć. :D
INFP

Celtic1002

#837 ·

Ja nie wiem, czy się da. :D
-- (Postukujacy):
Nominuję Papierka do zdobycia tajnej informacji co z alkoholi wypadłoby spod lady Pajpera, gdyby niąsolidnie potrząsnąć. :D

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Wiolinistka

#838 ·

Julitko, zaczynam w prawdzie nie od parownicy, bo dziś słabo z czasem, no ale jakieś tam drobne AGD jest u mnie na blogu :) Mam nadzieję, że zaliczysz ;)

Julitka

#839 ·

Dobra, zaliczam, chociaż jeszcze nie przeczytałam. Tzn. nie przesłuchałam. xd
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

tomecki

#840 ·

3 likes
Podejrzewam, że u Pajpera to głównie spirytus techniczny i pochodne. Aha, trzebaby jeszcze doprecyzować, że tu o etylowy chodzi, bo cholera wie co tam do rakiet potrzebne. :d
Poprzednia 42 / 55 Następna