1 likes
Ale czekaj, ,czekaj. Jak założę tego bloga, to to pociągnie za sobą jakieś nieodwracalne konwequencje, cholipka... Tu jest jakiś haczyk.
No, niestety. Posiadanie bloga zwykle oznacza, że pewna liczba osób zacznie go śledzić, a oże, o zgrozo, prosić, by czasem coś tam zostało zamieszczone...
1 likes
To straszne! To faktycznie wyzwanie.
3 likes
Na milion procent będziesz miał fanklub!
3 likes
Trzymam kciuki za tę jedyną, słuszną decyzję ;) Jak stracisz wenę do pisania, zawsze możesz zacząć nagrywać :D
Albo opisz nam tę swoją postać tutaj jeśli nie na blogu:) Czy gdzie w koncu ludzie bez blogów mogą wrzucać swoje spełnione nominacje?
Oj, niech, niech!!! :D
3 likes
Już, już spokojnie. Zrobię. Nie wiem kiedy, ale zrobię no.
3 likes
Czy ktoś mógłby sprawdzić co tam tak łupie w blogach? Spac nie mogę przez to.
4 likes
A nic już. Musiałem się przesłyszeć.
Nominuję Papierka do zdobycia tajnej informacji co z alkoholi wypadłoby spod lady Pajpera, gdyby niąsolidnie potrząsnąć. :D
Ja nie wiem, czy się da. :D
-- (Postukujacy):
Nominuję Papierka do zdobycia tajnej informacji co z alkoholi wypadłoby spod lady Pajpera, gdyby niąsolidnie potrząsnąć. :D
--
-- (Postukujacy):
--
Julitko, zaczynam w prawdzie nie od parownicy, bo dziś słabo z czasem, no ale jakieś tam drobne AGD jest u mnie na blogu :) Mam nadzieję, że zaliczysz ;)