Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#801 pates
No właśnie, grupa na nominacje.
#802 daszekmdn
A wiecie, że tego nie dotyczy ten wątek? Inicjatywa już zbyt przygasła by było warto robić forum grupę etc.
#803 Julitka
Nominuję Nuno69 do zrobienia wpisu audio. Ale z Twoim głosem, Nuno.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#804 Bartek1
Nominuje krzyche do opowiedzenia czegoś o sobie.

#805 Bartek1
O przypomniało mi się że skrzypeńka prosiła mnie żebym coś zaśpiewał na blogu. No cuż sprubóje.

#806 Krzycha
Sorki, ale nie prowadzę bloga.
-- (Bartek1):
Nominuje krzyche do opowiedzenia czegoś o sobie.
--
#807 Bartek1
Acha

#808 Snajper22
Nominuje djsentera z Longshootem lub bez, pozostawiam to jemu do rozpatrzenia, zrobić własną interpretację piosenki Horytnica Mój hymn.
Powodzenia.
Cormac McCarthy, "Droga"
#809 djsenter
Ooo, ciekawe!
#810 nuno69
@803 Zrobione!
#811 Wiolinistka
Nominuję niniejszym @Ballteama do popełnienia na łamach jego bloga wpisu pt. "Kim jestem, gdy jestem: wielokropek", w którym opisze nam szczegółowo swoją frapującą postać, którą nas raczy w eltenowym kole RPG;)
Widzę, że formuła delikatnie zaczyna się przyjmować haha.
Chciałabym bardzo o podobny wpis poprosić Postukującego, ale niestety, o zgrozo, on jeszcze nie posiada bloga! Czy można nominować kogoś do założenia bloga? :D To by było spore obciążenie, ale kusi, kusi, bo wyżej wspomniany genialnie, po prostu rewelacyjnie pisze!<3
#812 balteam
Można, kto ci zabroni :D
Ok, coś napiszę hehe.
#813 Wiolinistka
Hurrrraaaaa! Będę zaglądać, pilnować ;)
No, to bardziej taki zaczep, ale rzeczywiście dobrze by się to czytało! Postukujący postukujący w klawiaturę:)
#814 pates
No dobra, to @Balteam, nominuję cię do popełnienia cię wpisu tekstowego/głosowego, jak chcesz, o tym, skąt się wziął Meifferd.
#815 balteam
oki, to będzie krótkie :D
#816 pates
Czekam więc.
#817 balteam
Obie nominacje wykonane, leżą grzecznie na blogu.
#818 Wiolinistka
Dzięki!!!:) Zaraz zobaczę :)
#819 Postukujacy
O dzień dobry. Założyć bloga? A co to takiego? :D Nigdy na powaznie nie miałem. Zobaczę co da się zrobić.
#820 balteam
Da sięzałożyć :D