No właśnie, grupa na nominacje.
A wiecie, że tego nie dotyczy ten wątek? Inicjatywa już zbyt przygasła by było warto robić forum grupę etc.
O przypomniało mi się że skrzypeńka prosiła mnie żebym coś zaśpiewał na blogu. No cuż sprubóje.
Sorki, ale nie prowadzę bloga.
-- (Bartek1):
Nominuje krzyche do opowiedzenia czegoś o sobie.
--
-- (Bartek1):
Nominuje krzyche do opowiedzenia czegoś o sobie.
--
2 likes
Nominuje djsentera z Longshootem lub bez, pozostawiam to jemu do rozpatrzenia, zrobić własną interpretację piosenki Horytnica Mój hymn.
Powodzenia.
Powodzenia.
Edited
Nominuję niniejszym @Ballteama do popełnienia na łamach jego bloga wpisu pt. "Kim jestem, gdy jestem: wielokropek", w którym opisze nam szczegółowo swoją frapującą postać, którą nas raczy w eltenowym kole RPG;)
Widzę, że formuła delikatnie zaczyna się przyjmować haha.
Chciałabym bardzo o podobny wpis poprosić Postukującego, ale niestety, o zgrozo, on jeszcze nie posiada bloga! Czy można nominować kogoś do założenia bloga? :D To by było spore obciążenie, ale kusi, kusi, bo wyżej wspomniany genialnie, po prostu rewelacyjnie pisze!<3
Widzę, że formuła delikatnie zaczyna się przyjmować haha.
Chciałabym bardzo o podobny wpis poprosić Postukującego, ale niestety, o zgrozo, on jeszcze nie posiada bloga! Czy można nominować kogoś do założenia bloga? :D To by było spore obciążenie, ale kusi, kusi, bo wyżej wspomniany genialnie, po prostu rewelacyjnie pisze!<3
Hurrrraaaaa! Będę zaglądać, pilnować ;)
No, to bardziej taki zaczep, ale rzeczywiście dobrze by się to czytało! Postukujący postukujący w klawiaturę:)
No, to bardziej taki zaczep, ale rzeczywiście dobrze by się to czytało! Postukujący postukujący w klawiaturę:)
No dobra, to @Balteam, nominuję cię do popełnienia cię wpisu tekstowego/głosowego, jak chcesz, o tym, skąt się wziął Meifferd.
Dzięki!!!:) Zaraz zobaczę :)
1 likes
O dzień dobry. Założyć bloga? A co to takiego? :D Nigdy na powaznie nie miałem. Zobaczę co da się zrobić.