Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#681 magmar Archived
Tu się zgodzę.
Rzeczywiście mało zabawne, bo jak się rzucasz z pazurami dostarczasz niektórym rozrywki na te deszczowe, jesienne dni.
#682 Zuzler
Hej, to ja, samozwańczy rozliczator. Wzywam niżej wymienione osoby do opamiętania się i oczywiście do szybciutkiej poprawy!
Agata.D nie zamiauczała, Kazek nie opowiedział o swoich początkach z radiem, Skrzypeńka i Paulinux się nie roześmiały, JUlitka, obawiam się, nic uroczego też nie nagrała.
Magmar, pokaż nam piosenkę, którą uważasz za kompletną żenadę i napisz o niej przynajmniej trzy dobre rzeczy. To jest nominacja od Dawida, chyba też nie spełniona. Lwica miała zaśpiewać, nominowałam ją osobiście i też coś nic z tego. Denis333 też Rynkowskiego nie zaśpiewał. I gdzie ten wiersz o "Na sygnale", co go miała Kasia stworzyć? TOmecki i Julitka nie pochwalili się swoim burdlem na biurku lub w miejscu, którego dawno nie sprzątali. A jak już o Tomeckim, wpisu z Martynką coś nie widzę. I o życiu z trzema babami pod jednym dachem też.
Daszek, usmażyłeś te frytki albo coś innego?
OK, być może któraś z tych nominacji została spełniona, a ja nie zauważyłam, że tak się stało, a z pewnością jest też niejedna taka, która zrealizowana nie została, a ja o tym nie wiem, bo nie śledzę poczynań wyzwanych osób. Niemniej jednak, wywołuję do tablicy!
#683 magmar Archived
Droga Zuzler.
Najpierw zacznij od siebie.CZEKAM NA WALC SZCZĘŚCIE W TWOIM WYKONANIU.
Pamiętasz?
#684 Julitka
@Zuzler Gdzie ja zostałam nominowana do pokazania burdlu na biórku? :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#685 Zuzler
No jak, ja Cię nominowałam Julito. A co do Magmar, oczywiście, pamiętam o tym. Ale czemu mam zacząć od siebie, skoro Tobie tę nominację dał ktoś inny?
#686 magmar Archived
Hmmm mam zasadę, najpierw staram się zacząć od siebie, a potem robię uwagi innym.
Wtedy taka osoba jest bardziej wiarygodna, możesz się z tym nie zgadzać.
#687 Zuzler
Hmmm... Poniekąd zaczęłam od siebie, może nie akurat w kwestii tych nominacji, ale wyzwanie książkowe próbuję pociągnąć, także proszę się tam uspokoić i robić wpisa, bo Krisa poproszę, żeby jakąś jedenastą plagę ogarnął :D
#688 tomecki
Niniejszym ogłaszam, że bałagan mój został poddany blogowaniu.
#689 Zuzler
I to jeszcze jakiemu! Polecam!
#690 daszekmdn
Nominacja dla Paulinuxa:
Wąż! :D
#691 Paulinux
Zrozumiałam, przyjmuję :)
#692 misiek
Nominuję ciebie Daszekmdm, byś zrobił rapowy beat z motywem dźwięku startowego Windowsa 95.
#693 daszekmdn
Chyba jestem zbyt cięki... :D
#694 Zuzler
Swoją drogą Paulinux ostatnią od Daszka wykonała.
#695 Kat
Ja wykonałam nominację od Skrzypeńki, zadała mi ją dawno temu i dopiero teraz ją zrealizowałam.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#696 Paulinux
Jeszcze nie, jeszcze wpis o herbatach
#697 tomecki
Ehh, gdfyby nie totalny brak czasu to sam mógłbym komuś taki bit z tym dźwiękiem zrobić. Lubię takie zadania, ale w sumie dobrze, żem go nie dostał, bo miałbym dylemat wielki.
#698 Paulinux
A, wybacz, źle zrozumiałam Twój wpis.
-- (Zuzler):
Swoją drogą Paulinux ostatnią od Daszka wykonała.
#699 misiek
Skoro Daszek nie chce w takim razie nominuję ciebie. Idziesz na to?
-- (tomecki):
Ehh, gdfyby nie totalny brak czasu to sam mógłbym komuś taki bit z tym dźwiękiem zrobić. Lubię takie zadania, ale w sumie dobrze, żem go nie dostał, bo miałbym dylemat wielki.
--
#700 tomecki
Teoretycznie mogę iść, ale nie mam pojęcia kiedy uda mi się wygospodarować na to chociaż chwilę.