Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Previous 35 / 55 Next

magmar

#681 ·

Tu się zgodzę.
Rzeczywiście mało zabawne, bo jak się rzucasz z pazurami dostarczasz niektórym rozrywki na te deszczowe, jesienne dni.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Zuzler

#682 ·

Hej, to ja, samozwańczy rozliczator. Wzywam niżej wymienione osoby do opamiętania się i oczywiście do szybciutkiej poprawy!

Agata.D nie zamiauczała, Kazek nie opowiedział o swoich początkach z radiem, Skrzypeńka i Paulinux się nie roześmiały, JUlitka, obawiam się, nic uroczego też nie nagrała.
Magmar, pokaż nam piosenkę, którą uważasz za kompletną żenadę i napisz o niej przynajmniej trzy dobre rzeczy. To jest nominacja od Dawida, chyba też nie spełniona. Lwica miała zaśpiewać, nominowałam ją osobiście i też coś nic z tego. Denis333 też Rynkowskiego nie zaśpiewał. I gdzie ten wiersz o "Na sygnale", co go miała Kasia stworzyć? TOmecki i Julitka nie pochwalili się swoim burdlem na biurku lub w miejscu, którego dawno nie sprzątali. A jak już o Tomeckim, wpisu z Martynką coś nie widzę. I o życiu z trzema babami pod jednym dachem też.
Daszek, usmażyłeś te frytki albo coś innego?

OK, być może któraś z tych nominacji została spełniona, a ja nie zauważyłam, że tak się stało, a z pewnością jest też niejedna taka, która zrealizowana nie została, a ja o tym nie wiem, bo nie śledzę poczynań wyzwanych osób. Niemniej jednak, wywołuję do tablicy!

magmar

#683 ·

Droga Zuzler.
Najpierw zacznij od siebie.CZEKAM NA WALC SZCZĘŚCIE W TWOIM WYKONANIU.
Pamiętasz?

Julitka

#684 ·

@Zuzler Gdzie ja zostałam nominowana do pokazania burdlu na biórku? :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Zuzler

#685 ·

Edited
No jak, ja Cię nominowałam Julito. A co do Magmar, oczywiście, pamiętam o tym. Ale czemu mam zacząć od siebie, skoro Tobie tę nominację dał ktoś inny?

magmar

#686 ·

Hmmm mam zasadę, najpierw staram się zacząć od siebie, a potem robię uwagi innym.
Wtedy taka osoba jest bardziej wiarygodna, możesz się z tym nie zgadzać.

Zuzler

#687 ·

Hmmm... Poniekąd zaczęłam od siebie, może nie akurat w kwestii tych nominacji, ale wyzwanie książkowe próbuję pociągnąć, także proszę się tam uspokoić i robić wpisa, bo Krisa poproszę, żeby jakąś jedenastą plagę ogarnął :D

tomecki

#688 ·

Niniejszym ogłaszam, że bałagan mój został poddany blogowaniu.

Zuzler

#689 ·

I to jeszcze jakiemu! Polecam!

daszekmdn

#690 ·

Nominacja dla Paulinuxa:
Wąż! :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Paulinux

#691 ·

Zrozumiałam, przyjmuję :)
Happy hacking

misiek

#692 ·

Nominuję ciebie Daszekmdm, byś zrobił rapowy beat z motywem dźwięku startowego Windowsa 95.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

daszekmdn

#693 ·

Chyba jestem zbyt cięki... :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zuzler

#694 ·

Swoją drogą Paulinux ostatnią od Daszka wykonała.

Kat

#695 ·

Ja wykonałam nominację od Skrzypeńki, zadała mi ją dawno temu i dopiero teraz ją zrealizowałam.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

Paulinux

#696 ·

Jeszcze nie, jeszcze wpis o herbatach
Happy hacking

tomecki

#697 ·

Ehh, gdfyby nie totalny brak czasu to sam mógłbym komuś taki bit z tym dźwiękiem zrobić. Lubię takie zadania, ale w sumie dobrze, żem go nie dostał, bo miałbym dylemat wielki.

Paulinux

#698 ·

A, wybacz, źle zrozumiałam Twój wpis.
-- (Zuzler):
Swoją drogą Paulinux ostatnią od Daszka wykonała.
Happy hacking

misiek

#699 ·

Skoro Daszek nie chce w takim razie nominuję ciebie. Idziesz na to?
-- (tomecki):
Ehh, gdfyby nie totalny brak czasu to sam mógłbym komuś taki bit z tym dźwiękiem zrobić. Lubię takie zadania, ale w sumie dobrze, żem go nie dostał, bo miałbym dylemat wielki.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

tomecki

#700 ·

Teoretycznie mogę iść, ale nie mam pojęcia kiedy uda mi się wygospodarować na to chociaż chwilę.
Previous 35 / 55 Next