Hej, to ja, samozwańczy rozliczator. Wzywam niżej wymienione osoby do opamiętania się i oczywiście do szybciutkiej poprawy!
Agata.D nie zamiauczała, Kazek nie opowiedział o swoich początkach z radiem, Skrzypeńka i Paulinux się nie roześmiały, JUlitka, obawiam się, nic uroczego też nie nagrała.
Magmar, pokaż nam piosenkę, którą uważasz za kompletną żenadę i napisz o niej przynajmniej trzy dobre rzeczy. To jest nominacja od Dawida, chyba też nie spełniona. Lwica miała zaśpiewać, nominowałam ją osobiście i też coś nic z tego. Denis333 też Rynkowskiego nie zaśpiewał. I gdzie ten wiersz o "Na sygnale", co go miała Kasia stworzyć? TOmecki i Julitka nie pochwalili się swoim burdlem na biurku lub w miejscu, którego dawno nie sprzątali. A jak już o Tomeckim, wpisu z Martynką coś nie widzę. I o życiu z trzema babami pod jednym dachem też.
Daszek, usmażyłeś te frytki albo coś innego?
OK, być może któraś z tych nominacji została spełniona, a ja nie zauważyłam, że tak się stało, a z pewnością jest też niejedna taka, która zrealizowana nie została, a ja o tym nie wiem, bo nie śledzę poczynań wyzwanych osób. Niemniej jednak, wywołuję do tablicy!