Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 34 / 55 Następna

daszekmdn

#661 ·

Nie nagram najgłupszej gry, a z ziemniaków nie potrafię.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

djsenter

#663 ·

to mrożonki będą ok
Senter San

djsenter

#664 ·

to zrób jaką sałatkę
Senter San

Julitka

#666 ·

@Daszek To dość proste, po prostu kroisz kartofle na paski, a potem je wrzucasz na tłuszcz.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

daszekmdn

#667 ·

Dla jednych proste, dla drugich nie. Jeszcze nie robiłem takich rzeczy.

Zuzler

#668 ·

To może inczej: najpierw kroisz obrane pyrsko na plasterki, potem robisz z nich paski. ;)

tomecki

#669 ·

za parę złyh można kupić taką krajarkę w kształcie kratki własnie do krojenia frytk.

Bartek1

#670 ·

Julitko a jak tłuszcz się zapali na patelni? :P
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

tomecki

#671 ·

Edytowano
Jedna z moich nominacji częściowo wykonana. Miałem coś muzycznego zrobić i jakoby zrobiłem. Nie jest to o tyle moje, że przerobiłem jakże ambitną pieśń pod tytułem "Ni mom hektara".

Zuzler

#673 ·

Raczej tak, to od ludzi zależy czy będą na nominacje reagować.

Julitka

#674 ·

Nominuję wszystkich do poczynienia jakiegoś pogodnego wpisu audio, najlepiej z cyklu #CoTamUMnie. :)
Daszek, jeżeli chce, jest zwolniony, bo taki ostatnio z Lolą poczynili, chociaż mógłby być dłuższy. :)

Julitka

#676 ·

Tak. :)

daszekmdn

#677 ·

Na dłuższy nie było czasu ;).

dariusz.1991

#678 ·

Chciałbym nominować użytkownika Julitka. Proszę o to, żebyś w ramach zabawy przez miesiąc powstrzymała się od jakichkolwiek publicznych komentarzy związanych z wypowiedziami, mówiąc najogólniej zbaczającymi z toru dyskusji oraz polemikami dotyczącymi eltena. Oczywiście, nie musisz się podejmować
:).

Julitka

#679 ·

@Dariusz Po pierwsze, nie jest to związane z tematyką wątku (Ha!), po drugie, raczej jest mało zabawne.
Wybacz, ale nie podejmę. Przepraszam.
Poprzednia 34 / 55 Następna