Integracja Eltenowiczów

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Założony przez skrzypenka 1101 wpisów ostatni wpis 24 dni temu Strona 34 z 56

Nie nagram najgłupszej gry, a z ziemniaków nie potrafię.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

O nie ma mowy.
moja mama nienawidzi piec.

to mrożonki będą ok
Senter San

to zrób jaką sałatkę
Senter San

@Daszek To dość proste, po prostu kroisz kartofle na paski, a potem je wrzucasz na tłuszcz.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Dla jednych proste, dla drugich nie. Jeszcze nie robiłem takich rzeczy.

To może inczej: najpierw kroisz obrane pyrsko na plasterki, potem robisz z nich paski. ;)

za parę złyh można kupić taką krajarkę w kształcie kratki własnie do krojenia frytk.

Julitko a jak tłuszcz się zapali na patelni? :P
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#671 Edytowano

Jedna z moich nominacji częściowo wykonana. Miałem coś muzycznego zrobić i jakoby zrobiłem. Nie jest to o tyle moje, że przerobiłem jakże ambitną pieśń pod tytułem "Ni mom hektara".

CZy wątek jest nadal aktualny?

Raczej tak, to od ludzi zależy czy będą na nominacje reagować.

Nominuję wszystkich do poczynienia jakiegoś pogodnego wpisu audio, najlepiej z cyklu #CoTamUMnie. :)
Daszek, jeżeli chce, jest zwolniony, bo taki ostatnio z Lolą poczynili, chociaż mógłby być dłuższy. :)

Tak. :)

Na dłuższy nie było czasu ;).

Chciałbym nominować użytkownika Julitka. Proszę o to, żebyś w ramach zabawy przez miesiąc powstrzymała się od jakichkolwiek publicznych komentarzy związanych z wypowiedziami, mówiąc najogólniej zbaczającymi z toru dyskusji oraz polemikami dotyczącymi eltena. Oczywiście, nie musisz się podejmować
:).

@Dariusz Po pierwsze, nie jest to związane z tematyką wątku (Ha!), po drugie, raczej jest mało zabawne.
Wybacz, ale nie podejmę. Przepraszam.

Ok, Dzięki za szybką odpowiedź.