Nie nagram najgłupszej gry, a z ziemniaków nie potrafię.
O nie ma mowy.
moja mama nienawidzi piec.
moja mama nienawidzi piec.
Może.
@Daszek To dość proste, po prostu kroisz kartofle na paski, a potem je wrzucasz na tłuszcz.
To może inczej: najpierw kroisz obrane pyrsko na plasterki, potem robisz z nich paski. ;)
Edited
Jedna z moich nominacji częściowo wykonana. Miałem coś muzycznego zrobić i jakoby zrobiłem. Nie jest to o tyle moje, że przerobiłem jakże ambitną pieśń pod tytułem "Ni mom hektara".
CZy wątek jest nadal aktualny?
Nominuję wszystkich do poczynienia jakiegoś pogodnego wpisu audio, najlepiej z cyklu #CoTamUMnie. :)
Daszek, jeżeli chce, jest zwolniony, bo taki ostatnio z Lolą poczynili, chociaż mógłby być dłuższy. :)
Daszek, jeżeli chce, jest zwolniony, bo taki ostatnio z Lolą poczynili, chociaż mógłby być dłuższy. :)
Czy musi być audio?
Chciałbym nominować użytkownika Julitka. Proszę o to, żebyś w ramach zabawy przez miesiąc powstrzymała się od jakichkolwiek publicznych komentarzy związanych z wypowiedziami, mówiąc najogólniej zbaczającymi z toru dyskusji oraz polemikami dotyczącymi eltena. Oczywiście, nie musisz się podejmować
:).
:).
@Dariusz Po pierwsze, nie jest to związane z tematyką wątku (Ha!), po drugie, raczej jest mało zabawne.
Wybacz, ale nie podejmę. Przepraszam.
Wybacz, ale nie podejmę. Przepraszam.
Ok, Dzięki za szybką odpowiedź.