Ja mam do wykonania nominację od Skrzypeńki, ale póki co jeszcze nie dam rady jej zrealizować.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Ja na szczęście wszystkie swoje pamiętam, jakoś szczególnie dużo ich nie było, ale jak by jeszcze ktoś coś, to będzie się po woli realizować. I brak kfarantanny w tym nie przeszkodzi.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Agata witaj w klubie, chociaż ja tam na jakiś konkretny temat potrafiłbym się rozgadać. Zastanów się nad tematem, poopowiadaj np no nie wiem o czym, jak kiedyś na teamtalku gadaliśmy to dość rozgadana byłaś, więc myślę, że dasz radę. Oczywiście wiadomo nikt do nikogo nie zmusza. Ja też zamierzam ttą nominację wykonać, ale muszę odpowiednią chwilę znaleźć.