Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#641 Kat
Ja mam do wykonania nominację od Skrzypeńki, ale póki co jeszcze nie dam rady jej zrealizować.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#642 zywek
Ja swoją od Julitki ostatnią zrobiłem już dawno, ale jeszcze 10 minut gadania mi został
#643 Agata.d
Ja na szczęście wszystkie swoje pamiętam, jakoś szczególnie dużo ich nie było, ale jak by jeszcze ktoś coś, to będzie się po woli realizować. I brak kfarantanny w tym nie przeszkodzi.
#644 wojtas
A ja właśnie nagrałem 10 minut gadania, jestem wtrakciewrzócania. Jak by ktoś mial coś dla mnie do nominowania to zapraszam, czas jest.
#645 Agata.d
Ja bym chyba nie dała rady tyle minut gadać.
#646 DJGraco
Agata witaj w klubie, chociaż ja tam na jakiś konkretny temat potrafiłbym się rozgadać. Zastanów się nad tematem, poopowiadaj np no nie wiem o czym, jak kiedyś na teamtalku gadaliśmy to dość rozgadana byłaś, więc myślę, że dasz radę. Oczywiście wiadomo nikt do nikogo nie zmusza. Ja też zamierzam ttą nominację wykonać, ale muszę odpowiednią chwilę znaleźć.
#647 Agata.d
Co innego jest na tt, a co innego taki monolog.
#648 DJGraco
A to wadomo. No to co możesz to wykonaj i będzie git. Ja najpierw biorę się za recenzję mojego Tecsuna.
#649 Agata.d
Zobaczę jeszcze
#650 djsenter
Nagrałem jakiś czas temu, jagby kto chciał.
Nie polecam, serio. Nie byłem w formie
#651 zywek
Ja również,.
#652 djsenter
Nominuję dashka do usmarzenia frytek!
Albo czegoś podobnego!
Dzięki.
#653 daszekmdn
xD zrobi się chodź ze mnie taki kucharz jak z koziej... No.
#654 djsenter
ee tam, nic nie szkodzi
#655 Julitka
@Daszek Dasz radę! :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#656 Julitka
@Senter Ale doprecyzuj, czy mają być z mrożonki, czy z ziemniaków, bo to różnica!
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#657 misiek
A poczęstujesz?
-- (daszekmdn):
xD zrobi się chodź ze mnie taki kucharz jak z koziej... No.
--
#658 djsenter
z ziemniaków najlepiej, wiadomo!
#659 patrykkubaszczyk Archived
Dasz, nagraj najgłupszą grę, w którą kiedy kolwiek grałeś.
#660 djsenter
Patryk Kubaszczyk, upiecz jakieś ciasto z mamą