Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#621 patrykkubaszczyk Archived
Tomecki, mam dla ciebie nominacje.
Nagraj, jak się bawisz z Martynką.
#622 lwica
@Tomecki.
Ja bym w ogóle jakiś wpis z dziewczynami chętnie zobaczyła na twoim blogu. :-)
Skoro było, o tym czym się bawi Martynka, to może rzeczywiśćie jakieś nagranie z nią. :-)
#623 tomecki
musze faktycznie jakoś tę kategorię uzupełnić, no i przyda się jakiś renaming.
#624 skrzypenka
Kurcze, zbiesiliśmy się z nominacjami, ale to dlatego, że już po kwarantannie i dlatego, że jest co robić, przyszła rzeczywistość, trzeba stawić jej czoła, ja osobiście mam dużo pracy i nie tylko zawodowej, ale, jak macie czas i chęci, to spełniajcie swoje nominacje, ja obecnie się przeprowadzam, więc nie bardzo teraz mogę, ale jak ktoś może i chce, to śmiało, zachęcam do tego. :)
#625 Paulinux
A ja mam nominację dla wszystkich chętnych. Nagrajcie koło pięciu-dziesięciu minut audio bez planu na ten wpis, bez późniejszego montażu. Na temat obecnych w Waszych głowach myśli, tak po prostu
#626 tajan1991
no ja pracuję nad utworem, tylko były pewne komplikacje z yamahą. hehe
#627 skrzypenka
Ooo matko, 5 minut spoko, ale dziesięć? :D chyba nie mam takiego dużego gadanego. :D ale co tam, kto wie, może się uda. :)
#628 skrzypenka
No, to pogadałam, jak Paulinux prosiła, trochę literacko, historycznie, zapraszam. :D :D
#629 daszekmdn
Nie mogę się tego podjąć, nie umiem nagrywać bez montarzu.
Zawsze jak nawet dobrze wyjdzie bez, to i tak poprawiam, wycinam coś etc, nie umiem wrzucić czegoś takiego bo dla mnie to nie jest profesjonalne lub chociaż półprofesjonalne.
#630 wojtas
A ja lubie może się nawet podejmę, gdy zyskam warunki.
#631 zywek
A nagram, nagram, nie wiem jeszcze kiedy.
#632 Julitka
@Paulina Zrobione! :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#633 Agata.d
Ja też swoje nominacje spełnie niebawem. Póki co mam różne zawirowania, przez które zrobić tego nie jestem w stanie, ale jak tylko wszystko się uspokoi nominacje zostaną spełnione.
#634 lwica
O tak, ja również.
#635 pates
Spokojnie, wszystko będzie
#636 Zuzler
Tak po prawdzie, nie pamiętam wszystkich swoich. :( Od Kat było zaśpiewanie po angielsku, od Magmar wykonanie czegoś jeszcze raz. Jeśli ktoś czegoś ode mnie jeszcze chciał, czy mógłby przypomnieć?
#637 daszekmdn
Paulinux miała napisać wpis o cherbatach i do teraz go nie ma :(
#638 Paulinux
Rzeczywiście. Nadrobię.
#639 Julitka
Czy ja jeszcze mam jakieś nominacje?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#640 DJGraco
A no i jeszcze mojej nominacji dla Paulinux nie ma.