Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#601 Paulinux
Wyślę tekst
#602 Zuzler
Ooo taaaak!
#603 djkrissu
--Cytat (Paulinux):
Wiem i nawet to napisałam, ale nadal więcej mam do stracenia, niż do zyskania.
--Koniec cytatu A cóż mogłabyś stracić? Bo nie bardzo rozumiem? Gdybym nominował cię do oryginalnego wykonu to rozumiem, ale w ytuacji gdzie już zademonstrowałaś próbkę swoich talentów, a przy tym miałby to być tój własny tekst, a jedynie muzyka ich to nie widzę na czym miałabyś stracić.
#604 Zuzler
No, ja jestem w stanie z bólem zrozumieć. Ludzie niestety ze wszystkiego potrafią ukręcić bata. Choć akurat wątpliwe, żeby ten konkretny bat miał się okazać bardzo szkodliwy.
#605 Paulinux
Do stracenia mam trochę reputacji, a do zyskania w zasadzie niedużo. Kto słyszał, ten słyszał, ale chyba nikt nie nagrywał, więc nie jest w stanie mi tym jakkolwiek zaszkodzić.
#606 djkrissu
Dobrze powiedziane, słowo klucz: "chyba" :P
#607 djkrissu
No i zgadzam się z Zuzą.
#608 Irniss Archived
podejme się znowu czegoś :D
cowięcej zaśpiewam wyznaczoną przez kogoś piosenkę jeśli
a. tekst nie będzie bełkotem
b. będzie w naszym języku
:d
#609 denis333
Hmmmm. No to może... Zaśpiewaj, a właściwie zarapuj gangnam style! He, he.
A nie. Zaraz... To nie jest po polsku. :P
#610 djsenter
Jest polska wersja, hmmmm
#611 denis333
Eee. Ale to już nie będzie takiego WOW. A irniss śpiewającą koreański k pop na prawdę chciał bym usłyszeć! Z tym jej uśmiechem w głosie to na prawdę może się udać :D
#612 Irniss Archived
na szczęście moje założenia narazie teog nie obejmują :P
#613 lwica
NO nie wiem, a może np. coś Maanamu?
Np. "Szare miraże"
Chciała bym Cię w czymś takim zobaczyć, a raczej usłyszeć. :-)
#614 Irniss Archived
rzecz godna przemyślenia lwica :)
#615 lwica
Cieszy mnie to. :-)
#616 DJGraco
Dobra, to przyszedł czas na mnie. Nominuję Paulinuxa, do tego by pokazała na blogu to co robiliśmy niedawno na teamtalku. Aby nie zdradzać więcej szczegułów, proszę o kontakt na priv, to wyjaśnię ci o co chodzi. Zobaczymy czy w ogóle przystasz na to.
#617 DJGraco
Z moją nominacją od Patesa jeszcze troszkę poczekacie, bo ostatnio czasu przez szkołę nie mam.
#618 skrzypenka
Nominacja dla Sylwinki, żeby na swoim blogu napisała opowiadanie o dowolnej tematyce.
#619 zywek
Napisałem swoją wspomnieniową.
#620 balteam
ambulocent, mam dla ciebie nominację, ciekawe czy przyjmiesz.
Skomentuj film Lupa sceptyka "dusza przecięta na pół", są tam 2 moim zdaniem bardzo dobre argumenty podważające istnienie duszy.
https://www.youtube.com/watch?v=54wZTT2Hv_c