Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 36 / 55 Następna

misiek

#701 ·

Poczekam.
-- (tomecki):
Teoretycznie mogę iść, ale nie mam pojęcia kiedy uda mi się wygospodarować na to chociaż chwilę.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

iskierka1983

#702 ·

o to moja pierwsza nominacja.
Proszę Lwicę i Magmar, jeśli się tego chcą podiąć, żeby opisały swój wymarzony dom.
Jak on ma wyglądać nawet, jeśli to nie będzie możliwe do spełnienia.

Julitka

#703 ·

Oooo, super pomysł!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

magmar

#704 ·

Dobrze, spróbuję.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Julitka

#705 ·

Uwaga, podłączę się:
Nominuję Mimi, Lwicę, Magmar, Monię01, Fantasmę i każdą dziewczynę, która będzie tego chciała, do poczynienia wpisu głosowego lub dwóch nt.:
1. Używanych kosmetyków do twarzy, rutyny pielęgnacyjnej etc etc;
2. To samo, tylko jeżeli chodzi o włosy;
3. Ulubione/używane zapachy (perfumy, wody toaletowe).
Możecie opisać chity i buble, kosmetyki, których nie mogłybyście oddać za żadną cenę itp.

Julitka

#706 ·

Do nominacji dołączam jeszcze Agatę.D i najlepiej wszystkie członkinie grupy kobiecej. :)

iskierka1983

#707 ·

Ja się tego nie podejmę, ponieważ niestety nie używam kosmetyków do twarzy.
Mimi chyba już nie bloguje.

lwica

#708 ·

Hm. ja też nie, ponieważ nie używam prawie niczego. @Julitka, ale zamierzam to zmienić, chociaż ze względu na alergie wszelakie nie będzie łatwo.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Julitka

#709 ·

@Lwica A zapachy i włosy?

Paulinux

#710 ·

Mi by było trudno, bo nie pamiętam nazw
Happy hacking

lwica

#711 ·

@Julitka, tak, ale jest ten problem, że nie znam nazw większości produktów, bo np. je dostałam itd, a nikomu nie chciało się czytać mi, co to jest.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

zywek

#713 ·

@lwica p co się postarzać? Zmarszczki wcześniej będizesz miała.

Julitka

#714 ·

@Zywek Yyy, co?

Zuzler

#715 ·

Edytowano
TO ja się nie podejmę, choć jestem płci żeńskiej i mogłabym chcieć. Mój wpis zawierałby jedno zdanie: używam kremu Nivea, lubię jego zapach i nie potrzebuję nic więcej do szczęścia. xD

Julitka

#716 ·

Ehhh...

Julitka

#717 ·

Co się człowiek postara, zachęci, spróbuje, to "na nie". :)

Zuzler

#718 ·

Edytowano
Skoro temat już się zaczął, to mam nominację dla każdego, komu się zechce: wpis dowolny, tekstowy, głosowy, wierszem, śpiewany, byle swój. Tytuł: oszczędzanie pieniędzy. Może ktoś pochwali się, na czym oszczędził ostatnio? Może doradzi jak to zrobić? Opowie jakąś historię w temacie? Do roboty kochani, do roboty! :)

Paulinux

#719 ·

Śmieszna sprawa, bo właśnie ogarniam projekt związany z oszczędzaniem na studiach :D
Happy hacking

Zuzler

#720 ·

Edytowano
No, to podziel się wiedzą. :)
Poprzednia 36 / 55 Następna