o to moja pierwsza nominacja. Proszę Lwicę i Magmar, jeśli się tego chcą podiąć, żeby opisały swój wymarzony dom. Jak on ma wyglądać nawet, jeśli to nie będzie możliwe do spełnienia.
Uwaga, podłączę się: Nominuję Mimi, Lwicę, Magmar, Monię01, Fantasmę i każdą dziewczynę, która będzie tego chciała, do poczynienia wpisu głosowego lub dwóch nt.: 1. Używanych kosmetyków do twarzy, rutyny pielęgnacyjnej etc etc; 2. To samo, tylko jeżeli chodzi o włosy; 3. Ulubione/używane zapachy (perfumy, wody toaletowe). Możecie opisać chity i buble, kosmetyki, których nie mogłybyście oddać za żadną cenę itp.
TO ja się nie podejmę, choć jestem płci żeńskiej i mogłabym chcieć. Mój wpis zawierałby jedno zdanie: używam kremu Nivea, lubię jego zapach i nie potrzebuję nic więcej do szczęścia. xD
Skoro temat już się zaczął, to mam nominację dla każdego, komu się zechce: wpis dowolny, tekstowy, głosowy, wierszem, śpiewany, byle swój. Tytuł: oszczędzanie pieniędzy. Może ktoś pochwali się, na czym oszczędził ostatnio? Może doradzi jak to zrobić? Opowie jakąś historię w temacie? Do roboty kochani, do roboty! :)