Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#701 misiek
Poczekam.
-- (tomecki):
Teoretycznie mogę iść, ale nie mam pojęcia kiedy uda mi się wygospodarować na to chociaż chwilę.
--
#702 iskierka1983 Archived
o to moja pierwsza nominacja.
Proszę Lwicę i Magmar, jeśli się tego chcą podiąć, żeby opisały swój wymarzony dom.
Jak on ma wyglądać nawet, jeśli to nie będzie możliwe do spełnienia.
#703 Julitka
Oooo, super pomysł!
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#704 magmar Archived
Dobrze, spróbuję.
#705 Julitka
Uwaga, podłączę się:
Nominuję Mimi, Lwicę, Magmar, Monię01, Fantasmę i każdą dziewczynę, która będzie tego chciała, do poczynienia wpisu głosowego lub dwóch nt.:
1. Używanych kosmetyków do twarzy, rutyny pielęgnacyjnej etc etc;
2. To samo, tylko jeżeli chodzi o włosy;
3. Ulubione/używane zapachy (perfumy, wody toaletowe).
Możecie opisać chity i buble, kosmetyki, których nie mogłybyście oddać za żadną cenę itp.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#706 Julitka
Do nominacji dołączam jeszcze Agatę.D i najlepiej wszystkie członkinie grupy kobiecej. :)
#707 iskierka1983 Archived
Ja się tego nie podejmę, ponieważ niestety nie używam kosmetyków do twarzy.
Mimi chyba już nie bloguje.
#708 lwica
Hm. ja też nie, ponieważ nie używam prawie niczego. @Julitka, ale zamierzam to zmienić, chociaż ze względu na alergie wszelakie nie będzie łatwo.
#709 Julitka
@Lwica A zapachy i włosy?
#710 Paulinux
Mi by było trudno, bo nie pamiętam nazw
#711 lwica
@Julitka, tak, ale jest ten problem, że nie znam nazw większości produktów, bo np. je dostałam itd, a nikomu nie chciało się czytać mi, co to jest.
#712 iskierka1983 Archived
U mnie byłoby podobnie.
#713 zywek
@lwica p co się postarzać? Zmarszczki wcześniej będizesz miała.
#714 Julitka
@Zywek Yyy, co?
#715 Zuzler
TO ja się nie podejmę, choć jestem płci żeńskiej i mogłabym chcieć. Mój wpis zawierałby jedno zdanie: używam kremu Nivea, lubię jego zapach i nie potrzebuję nic więcej do szczęścia. xD
#716 Julitka
Ehhh...
#717 Julitka
Co się człowiek postara, zachęci, spróbuje, to "na nie". :)
#718 Zuzler
Skoro temat już się zaczął, to mam nominację dla każdego, komu się zechce: wpis dowolny, tekstowy, głosowy, wierszem, śpiewany, byle swój. Tytuł: oszczędzanie pieniędzy. Może ktoś pochwali się, na czym oszczędził ostatnio? Może doradzi jak to zrobić? Opowie jakąś historię w temacie? Do roboty kochani, do roboty! :)
#719 Paulinux
Śmieszna sprawa, bo właśnie ogarniam projekt związany z oszczędzaniem na studiach :D
#720 Zuzler
No, to podziel się wiedzą. :)