EltenLink

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Wróć do Integracja Eltenowiczów

#721 Julitka

Deal!

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-01-10 12:56

#722 balteam

Dobra, się zrobi z tym oszczędzaniem :P

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-01-10 13:37

#723 zywek

O matko, tylko nieoszczędzanie :D

2021-01-10 14:11

#724 pates

Ej dobra, to niech chętni napiszą/powiedzą, na co ostatnio wydali/przepłacili.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2021-01-10 15:18

#725 balteam

Jak ktoś zainteresowany oszczędzaniem, to krótki wpis na moim blogu już jest.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-01-15 22:15

#726 balteam

Nominuję Zuzę do zaśpiewania czegoś na blogu, albo do dodania tutaj załącznika, jeśli jej się nie chce tworzyć.

2021-01-19 00:43

#727 Zuza

taa na pewno

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2021-01-19 00:44

#728 Zuza

dobra. sprubójemy

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2021-01-19 00:51

#729 misiek

Najlepiej Zuzia lalka nieduzia :XD
-- (balteam):
Nominuję Zuzę do zaśpiewania czegoś na blogu, albo do dodania tutaj załącznika, jeśli jej się nie chce tworzyć.

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2021-01-19 05:12

#730 Zuza

nie będzie żadnej Lalki

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2021-01-19 09:17

#731 magmar Konto zarchiwizowane

W końcu zabrałam się za nominację Iskierki dotyczącą wymarzonego domu.
Przepraszam, że to tyle trwało:

Nie marzę o wielkim domu, bo trza to wszystko utrzymać.
Ale jakbym miała jakąś gosposię chciałabym mieszkać w domu typu segment plus piwnica, w której byłoby studio nagrań, małe pomieszczenie gimnastyczne, gdzie trzymałabym np. bieżnię i sauna.
Bardzo podobają mi się pokoje zrobione w tzw. kwadrat, żadna wiellka przestrzeń jak zwykło się teraz robić.
Są wtedy bardziej do ogarnięcia.
Ostatnio doceniłam salon z kuchnią, aczkolwiek kiedyś byłam przeciwna tego typu rozwiązaniu.
Poza tym dobrze jest mieć pomieszczenie na tę całą elektronikę (Hmmm mam jej sporo, jako, że jestem osobą grającą i śpiewającą - mikrofony, statywy, instrumenty, kolumny. ).
Za domem marzy mi się ogród, oczywiście z wynajętą osobą do pracy przy tym wszystkim jako, że niezbyt lubię grzebać w ziemi.

2021-01-19 09:41

#732 Julitka

@Magmar Ale chodzi o bloga.

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-01-19 09:47

#733 magmar Konto zarchiwizowane

TO NIE JEST MÓJ PRYWATNY BLOG TYLKO WSPÓŁDZIELONY! I NIE BĘDĘ ZAKŁADAĆ DRUGIEGO BLOGA!!!!!!!!!!!!!!
On ma swoją konwencję i swój charakter i przynajmniej ja nie zamierzam zmieniać jego formy.
Tak więc tego typu wpisy nie pojawią się na NASZYM PODKREŚLAM NASZYM BLOGU!

2021-01-19 09:53

#734 djkrissu

Jestem jak najbardziej za!
-- (misiek):
Najlepiej Zuzia lalka nieduzia :XD
-- (balteam):

--

--

Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl
2021-01-19 10:43

#735 magmar Konto zarchiwizowane

A poza tym, Julitko we wpisie 702 nie ma wzmianki, że nominacja dotyczy wpisu na blogu więc...

2021-01-19 10:45

#736 Julitka

Rozumiem Twoją argumentację i przyjmuję ją, chociaż mi się nie podoba. Ale rozumiem, jest ok.
Tylko dla formalności zacytuję, bo aż sama miałam wątpliwości w tej sprawie:
-- (skrzypenka):
Witajcie, kilka osób prosiło, więc spełniam prośbę dania pomysłu na forum. Na moim blogu jest zasada tych nominacji, generalnie chodzi o to, że każdy każdego może nominować do zrobienia czegoś. Mimi Kat, Kat Julitkę Julita Elanor, Elanor może znowu Julitkę, Tomecki Pajpera, Pajper Ambuloceta i Skrzypeńkę i tak dalej. Można mieć kilka typów nominacyjnych i nominowani mogą mieć kilka nominacji. Nominacje wkładamy na nasze blogi, podpisując je tytułem nominacyjnym i informacją, nominacja. Czyli tak jak na blogu mam ja "Katyusha", Nominacja od Julitki. Wtedy wiemy, że jest to wpis amatorski, nominacyjny. Ma to być zabawa, mamy się integrować i dobrze bawić. Jeszcze jedno, żeby się integrować, to tutaj chyba zasada forumowa, wzmiankowania, ale na blogu było to tak, że pisaliśmy prywatne wiadomości do tych, których chcieliśmy nominować, by szerzyć integrację w śród eltenowiczów. To chyba wszystko, zapraszam do zabawy.

--

2021-01-19 11:01

#737 magmar Konto zarchiwizowane

Cieszę się, że rozumiesz.
Ja też aprobuję fakt, że nie każdemu może podobać się mój sposób myślenia.
W takim układzie odrzucam kosmetyczną nominację i w takiej formule nie przyjmuję ŻADNEJ INNEJ.

2021-01-19 11:04

#738 balteam

@Misiek, pewnie Zuza zaśpiewa o lalce, jak ty o małym misiu :D

2021-01-19 11:15

#739 balteam

A z resztą Misiek, na co czekać, to nominiuję cie do małego misia, bloga masz, także działaj. Wcześniej Łysy, taki dres z brzmienia, teraz taki spokojny niewadzący nikomu Misiek z nazwy, jak zaśpiewasz, to będziesz musiał zmienić nick na Misiu :)

2021-01-19 11:24

#740 Zuza

oo popieram balteama

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2021-01-19 11:26