Taaaak? To, droga Irnis, może pochwalisz się we wpisie głosowym co masz na swoim biurku jeśli tam nie sprzątasz albo w takim miejscu, w którym lądują Twoje rzeczy, których nie używasz, ale jeszcze na pewno kiedyś się przydadzą. Założę się, że takie miejsce masz. Jeśli nie, to niech tę nominację spełni Tomecki.
Nominuję Kat do wylistowania wszystkich gadżetów kuchennych, które ma z podkreśleniem, które używa. Wiem, że masz takich sporo (młynki, blendery, waga, zaparzarki itp) i chciałabym dowiedzieć się, co tam w tej Twojej kuchni można znaleźć i co Ci się przydaje. Wpis, jeżeli można, proszę głosowy.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Tomecki na blogu Kat pod moją nominacją chwalił się, że ma takich gadżetów nawet więcej, niż Kasia. No to będzie teraz serial "Kasia i Tomek": Pokaż nam, co króluje w Waszej kuchni! :)