Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#541 Paulinux
Podkład znajdę, ale nie wiem, czy nominację przyjąć... Zastanowię się :D
#542 patrykkubaszczyk Archived
Nie, to za hore.
#543 lwica
Za hore to raczej nie.
Za chore ewentualnie. :-P
No ale to już kwestia chęci i tego, co kto uważa za zbyt chorre. :-D
A tak właściwie to piszę tu po to, żeby powiedzieć,, że nominacja od Zuzler się pojawi niedługo.
Na początku miałam zamiar czekać na dostęp do instrumentu, ale sytuacja się pokomplikowała i niewiadomo kiedy będę go miała, więc zaśpiewam z podkładem. :-)
#544 Zuzler
Przyjmij! Przyjmij!Przyyyyjmiiiiiiiij!
#545 Bartek1
Paulinux nie śpiewaj tego to niepoważne a jak taki mądry to niech sam zaśpiewa/

#546 Zuzler
Zaśpiewaj, będzie beka, nie z Ciebie, tylko dlatego, że to do Ciebie w jakiś dziwny sposób pasuje.
#547 djkrissu
--Cytat (Bartek1):
Paulinux nie śpiewaj tego to niepoważne a jak taki mądry to niech sam zaśpiewa/
--Koniec cytatuA niby dlaczego nie? skoro już fragmęt słyszeli co poniektórzy? Bartek, nie bądź hipokrytą! No chyba, że jesteś to nie mam pytań :P
#548 wojtas
Też jestem za zaśpiewaniem, słyszałem dłuższy fragment, i jest śmiesznie.
#549 Paulinux
No dobra, przekonaliście mnie :D
#550 Zuzler
Ej, Krisu, ale hipokryzja to nie to słowo.
#551 daszekmdn
No i elegancko. W zabawie chodzi o to, by się dobrze bawić, więc jest to jak najbardziej na miejscu.
#552 Agata.d
A ja nie do końca się zgadzam z tą opinią. Zabawa zabawą, ale są chyba jakieś granice? Znam tę piosenkę i owszem, bicik ma fajny,lecz słowa pozostawiają wiele do życzenia. Moim zdaniem piosenka jest prostacka i występuje w niej bardzo dużo języka rynsztokowego i o ile można sobie ją pośpiewać w prywatnym gronie i pośmiać się z niej, to wykonywanie tego na blogu uważam za troszkę przesadzone, ale co kto lubi, to jest tylko moje zdanie i każdy ma prawo do własnego.
--Cytat (daszekmdn):
No i elegancko. W zabawie chodzi o to, by się dobrze bawić, więc jest to jak najbardziej na miejscu.
--Koniec cytatu
#553 Paulinux
Wiesz, i tak bym to cenzurowała i byłyby rzeczy typu kurde i pierdykana, ale... hmm... ta nominacja jest bardzo kontrowersyjna dalej
#554 Agata.d
To prawda. niemniej jednak dobrze, że chcesz cenzurować
#555 Zuzler
Jez, przecież cały czas jest mowa o jej przeróbce, nie o oryginale.
#556 Agata.d
To prawda, zwracam chonor w takim razie. Teraz sobie jeszcze raz wpis przeczytałam. Moje niedoczytanie i pomyłka wynikają z tego, że komputer ostatnio odmawia mi posłuszeństwa i przywiesza się w najmniej spodziewanych momentach przyciął się przy czytaniu wpisu i dlatego źle go pojęłam.
#557 mucha
bekowa nominacja
#558 skrzypenka
Kochani, wróciły blogi, a więc zabawa na nowo start. Spełniajcie nominacje <3
#559 patrykkubaszczyk Archived
Wruciły, ale jakoś takoś dziwnie się zrobiło.
#560 Agata.d
U mnie jeszcze wszystkie wpisy się nie pojawiły