Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 27 / 55 Next

Zuza

#521 ·

Ej, w profilu nie ma
Boże, błogosław obsługę
klienta.

pates

#522 ·

Dziwne to jakieś, ale w ostatnich jest. Wsumie to chyba wiem czemu tak
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Zuza

#523 ·

Hmm, to czemu?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

patrykkubaszczyk

#524 ·

To gadaj, zuza nominuje cie do nagrania podcastu z mojej gry.

pates

#525 ·

Ano. Wcześniej miałaś innego bloga, a gdy tamten się nadpisał baza danych się zbugowała tak, że traktuje twego nowego bloga jak administrowanego przez ciebie, ale nie założonego

lwica

#526 ·

Edited
Xd, ktoś jeszcze ę twoją re ma nagrać?
Ja Cie nominuje do zaśpiewania czegoś. :-D @PatykKubaszczyk.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

lwica

#529 ·

Ja nie gram w gry. :-D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

daszekmdn

#531 ·

Panie, ile ludzi ma tą twoją prostą gierkę nagrywać? Nie jest to np taki AAC, gdzie można coś przejść na kilka psosobów.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

pajper

#532 ·

Blog użytkowniczki zuza jest utworzony jako drugi blog, w sensie jako ten, który może być współdzielony, nie jako blog profilowy.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

daszekmdn

#533 ·

Ale jak to się stało?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

pajper

#534 ·

Robimy offtop, ale już odpowiem. Tylko nie rozwijajmy tu dyskusji.
To troszkę błąd intuicyjności sprawy. To się dzieje, jak na liście blogów zamiast opcji "Mój blog", ktoś wybiera opcję "Załóż nowego bloga".
"Mój blog" tworzy blog profilowy, jeśli nie istnieje. "Załóż nowego bloga" tworzy bloga zawsze nieprofilowego.
Tą sprawę rozwiąże niejako Wordpress, ale na razie jest tak.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

patrykkubaszczyk

#535 ·

-- (daszekmdn):
Panie, ile ludzi ma tą twoją prostą gierkę nagrywać? Nie jest to np taki AAC, gdzie można coś przejść na kilka psosobów.

--
Ta gra nie jest taka prosta, bendzie druga część z rozwinięciem fabuły, itp.

pates

#536 ·

O tym właśnie mówiłem
-- (pajper):
Robimy offtop, ale już odpowiem. Tylko nie rozwijajmy tu dyskusji.
To troszkę błąd intuicyjności sprawy. To się dzieje, jak na liście blogów zamiast opcji "Mój blog", ktoś wybiera opcję "Załóż nowego bloga".
"Mój blog" tworzy blog profilowy, jeśli nie istnieje. "Załóż nowego bloga" tworzy bloga zawsze nieprofilowego.
Tą sprawę rozwiąże niejako Wordpress, ale na razie jest tak.

--

Zuza

#537 ·

Myślałam, że to jest na tej samej zasadzie, co mój blog
--Cytat (pajper):
Blog użytkowniczki zuza jest utworzony jako drugi blog, w sensie jako ten, który może być współdzielony, nie jako blog profilowy.

--Koniec cytatu
Boże, błogosław obsługę
klienta.

djkrissu

#538 ·

Ok no to wracając do głównego tematu tego wątku, Nominuję Paulinux do wykonania własnoręcznie napisanego tekstu na temat korona wirusa na bazie popularnego utworu instrumentalnowokalnego "dziecko kurwa benc".
Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl

djkrissu

#539 ·

Może być acapella jeśli nie ma podkładu muzycznego.
Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl

wojtas

#540 ·

Ciekawe, ale to się chyc o podłogę nazywa:d
Poprzednia 27 / 55 Next