Ej, w profilu nie ma
To gadaj, zuza nominuje cie do nagrania podcastu z mojej gry.
Ano. Wcześniej miałaś innego bloga, a gdy tamten się nadpisał baza danych się zbugowała tak, że traktuje twego nowego bloga jak administrowanego przez ciebie, ale nie założonego
Edited
Xd, ktoś jeszcze ę twoją re ma nagrać?
Ja Cie nominuje do zaśpiewania czegoś. :-D @PatykKubaszczyk.
Ja Cie nominuje do zaśpiewania czegoś. :-D @PatykKubaszczyk.
O nie!
ale ty masz nagrać moją grę :p
Szkoda.
Panie, ile ludzi ma tą twoją prostą gierkę nagrywać? Nie jest to np taki AAC, gdzie można coś przejść na kilka psosobów.
Blog użytkowniczki zuza jest utworzony jako drugi blog, w sensie jako ten, który może być współdzielony, nie jako blog profilowy.
Robimy offtop, ale już odpowiem. Tylko nie rozwijajmy tu dyskusji.
To troszkę błąd intuicyjności sprawy. To się dzieje, jak na liście blogów zamiast opcji "Mój blog", ktoś wybiera opcję "Załóż nowego bloga".
"Mój blog" tworzy blog profilowy, jeśli nie istnieje. "Załóż nowego bloga" tworzy bloga zawsze nieprofilowego.
Tą sprawę rozwiąże niejako Wordpress, ale na razie jest tak.
To troszkę błąd intuicyjności sprawy. To się dzieje, jak na liście blogów zamiast opcji "Mój blog", ktoś wybiera opcję "Załóż nowego bloga".
"Mój blog" tworzy blog profilowy, jeśli nie istnieje. "Załóż nowego bloga" tworzy bloga zawsze nieprofilowego.
-- (daszekmdn):
Panie, ile ludzi ma tą twoją prostą gierkę nagrywać? Nie jest to np taki AAC, gdzie można coś przejść na kilka psosobów.
--
Ta gra nie jest taka prosta, bendzie druga część z rozwinięciem fabuły, itp.
O tym właśnie mówiłem
-- (pajper):
--
-- (pajper):
--
Myślałam, że to jest na tej samej zasadzie, co mój blog
--Cytat (pajper):
Blog użytkowniczki zuza jest utworzony jako drugi blog, w sensie jako ten, który może być współdzielony, nie jako blog profilowy.
--Koniec cytatu
--Cytat (pajper):
--Koniec cytatu
Ok no to wracając do głównego tematu tego wątku, Nominuję Paulinux do wykonania własnoręcznie napisanego tekstu na temat korona wirusa na bazie popularnego utworu instrumentalnowokalnego "dziecko kurwa benc".