Tylko tak na razie ostrożnie, Kochani, coby nic ważnego nikomu nie poleciało w kosmos.
Taaaak? To, droga Irnis, może pochwalisz się we wpisie głosowym co masz na swoim biurku jeśli tam nie sprzątasz albo w takim miejscu, w którym lądują Twoje rzeczy, których nie używasz, ale jeszcze na pewno kiedyś się przydadzą. Założę się, że takie miejsce masz. Jeśli nie, to niech tę nominację spełni Tomecki.
Nominuję Kat do wylistowania wszystkich gadżetów kuchennych, które ma z podkreśleniem, które używa.
Wiem, że masz takich sporo (młynki, blendery, waga, zaparzarki itp) i chciałabym dowiedzieć się, co tam w tej Twojej kuchni można znaleźć i co Ci się przydaje.
Wpis, jeżeli można, proszę głosowy.
Wiem, że masz takich sporo (młynki, blendery, waga, zaparzarki itp) i chciałabym dowiedzieć się, co tam w tej Twojej kuchni można znaleźć i co Ci się przydaje.
Wpis, jeżeli można, proszę głosowy.
Spoko, cieszę się, że pamiętasz, ja też swoje nominacje dopełnie w najbliższym czasie.
A ja swoje nominacje ogarnę, jak ogarnę szkołę :D bo mnie ostatnio nie było w domu i nie miałem neta na ogarnianie wszystkiego :D.
Irmis, zaśpiewaj nam coś. To moja nominacja
Nominacja dla Loli, uwaga, nieco technicznie :D.
Przeczytaj fragment jakiejś instrukcji obsłógi, lub też jakiegoś typowo technicznego artykułu :D.
Przeczytaj fragment jakiejś instrukcji obsłógi, lub też jakiegoś typowo technicznego artykułu :D.
Tomecki na blogu Kat pod moją nominacją chwalił się, że ma takich gadżetów nawet więcej, niż Kasia.
No to będzie teraz serial "Kasia i Tomek": Pokaż nam, co króluje w Waszej kuchni! :)
No to będzie teraz serial "Kasia i Tomek": Pokaż nam, co króluje w Waszej kuchni! :)
Ja uwieeelbiam takie wpisy, więc do podobnych co Kat i Tomecki nominacji wyznaczam wszystkich chętnych! :)