Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#481 Kasia
ło jezu, disco polo się słucha, nie śpiewa. :D
Nominuję użytkowniczkę growita do zaśpiewania piosenki: Sylwia Grzeszczak - księżniczka
#482 Peterman
Nominuję Ninkę do Celine Dion - My Heart Will Go On
#483 ninka
No niech ci będzie.
To ja ciebie Piotrek i growitę nominuje do wykonania mój sokoe.
#484 skrzypenka
Pamiętajcie, że tych, których nominujecie, musicie wzmiankować, albo napisać im prywatną wiadomość, w ten sposób funkcjonuje integracja, o którą tu również chodzi i o której wspominałam :)
#485 skrzypenka
No i miło, że dołączają się tu nowe osoby, na prawdę, niech zabawa się szerzy i pamiętajcie, że to tylko zabawa.
#486 Zuzler
Lwica zgodziła się na zaśpiewanie czegoś Varius Manx albo Anity Lipnickiej.
#487 Kasia
Nominuję użytkownika denis333 do zaśpiewania piosenki: Ryszard Rynkowski - jedzie pociąg z daleka
#488 denis333
O jezu... Kaśka... Nie czyń krzywdy innym. :D
No ale słowo się rzekło, to trzeba zrobić :D
#489 Kasia
Denis, chcę uczynić dobrze sobie, za propozycją skyjuśka :D
#490 denis333
Ten to ma pomysły. Nie ma co :DD
To ja nominuję skydarka do tego, żeby w końcu tu zaisstniał. I możesz mu to przekazać XD
#491 Kasia
Przekazałam xd, powiedział, że okejasy, ale jak zaśpiewasz, to założy eltena
#492 Prof.Falkowicz
janominuję Ewę do napisania opowiadania dla dorosłych o fikcyjnej parze z Eltena
#493 pates
Nominuję daszka do pokazania nam najdziwniejszych sygnałów radiowych jakie kiedykolwiek znalazł
#494 Paulinux
Boże. Fikcyjna para z Eltena. To może być ciekawe :D
#495 Kasia
Tylko fikcyjna w sensie, że z użytkowników, którzy istnieją, a parą nie są, czy o takich, którzy parą są, a nie ma ich na eltenie xd, bo odpowiedź na to pytanie dopiero da nam prawdziwą istotę zabawę, albo zabawę istotą :D
#496 Paulinux
no gdyby tak było, to wtedy nie byłoby wspomnienia o Eltenie, bo i po co, skoro ludzie są parą i nie ma ich na Eltenie?
#497 Kasia
Chodziło mi raczej o to, czy fikcyjna para z eltena, to użytkownicy, którzy nie są parą, np ja i ty, a istniejemy na eltenie. Fikcyjna para? Fikcyjna xd
#498 Prof.Falkowicz
tak
#499 Prof.Falkowicz
słuchajcie nie wiem co zrobić z tą nominacją bo to jest przerobiony wiersz
#500 Zuzler
Ja bym nie zaliczyła, bo nie spełnia Twojego warunku "dla dorosłych", a poza tym nie włożyła w utworzenie tego żadnego wysiłku.