Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 25 / 55 Next

Kasia

#481 ·

ło jezu, disco polo się słucha, nie śpiewa. :D

Nominuję użytkowniczkę growita do zaśpiewania piosenki: Sylwia Grzeszczak - księżniczka

Peterman

#482 ·

Nominuję Ninkę do Celine Dion - My Heart Will Go On

ninka

#483 ·

No niech ci będzie.
To ja ciebie Piotrek i growitę nominuje do wykonania mój sokoe.

skrzypenka

#484 ·

Pamiętajcie, że tych, których nominujecie, musicie wzmiankować, albo napisać im prywatną wiadomość, w ten sposób funkcjonuje integracja, o którą tu również chodzi i o której wspominałam :)
Große Operndiva?

skrzypenka

#485 ·

No i miło, że dołączają się tu nowe osoby, na prawdę, niech zabawa się szerzy i pamiętajcie, że to tylko zabawa.
Große Operndiva?

Zuzler

#486 ·

Lwica zgodziła się na zaśpiewanie czegoś Varius Manx albo Anity Lipnickiej.

Kasia

#487 ·

Edited
Nominuję użytkownika denis333 do zaśpiewania piosenki: Ryszard Rynkowski - jedzie pociąg z daleka

denis333

#488 ·

O jezu... Kaśka... Nie czyń krzywdy innym. :D

No ale słowo się rzekło, to trzeba zrobić :D

Kasia

#489 ·

Denis, chcę uczynić dobrze sobie, za propozycją skyjuśka :D

denis333

#490 ·

Ten to ma pomysły. Nie ma co :DD
To ja nominuję skydarka do tego, żeby w końcu tu zaisstniał. I możesz mu to przekazać XD

Kasia

#491 ·

Przekazałam xd, powiedział, że okejasy, ale jak zaśpiewasz, to założy eltena

Prof.Falkowicz

#492 ·

janominuję Ewę do napisania opowiadania dla dorosłych o fikcyjnej parze z Eltena

pates

#493 ·

Nominuję daszka do pokazania nam najdziwniejszych sygnałów radiowych jakie kiedykolwiek znalazł
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Paulinux

#494 ·

Boże. Fikcyjna para z Eltena. To może być ciekawe :D
Happy hacking

Kasia

#495 ·

Tylko fikcyjna w sensie, że z użytkowników, którzy istnieją, a parą nie są, czy o takich, którzy parą są, a nie ma ich na eltenie xd, bo odpowiedź na to pytanie dopiero da nam prawdziwą istotę zabawę, albo zabawę istotą :D

Paulinux

#496 ·

no gdyby tak było, to wtedy nie byłoby wspomnienia o Eltenie, bo i po co, skoro ludzie są parą i nie ma ich na Eltenie?
Happy hacking

Kasia

#497 ·

Chodziło mi raczej o to, czy fikcyjna para z eltena, to użytkownicy, którzy nie są parą, np ja i ty, a istniejemy na eltenie. Fikcyjna para? Fikcyjna xd

Prof.Falkowicz

#499 ·

słuchajcie nie wiem co zrobić z tą nominacją bo to jest przerobiony wiersz

Zuzler

#500 ·

Ja bym nie zaliczyła, bo nie spełnia Twojego warunku "dla dorosłych", a poza tym nie włożyła w utworzenie tego żadnego wysiłku.
Poprzednia 25 / 55 Next